Kleine Rotterdammer heeft weer een toffe kidsproof hotspot met je te delen. Kennen jullie stadsboerderij Uit Je Eigen Stad al?

Uit je eigen stad

Vlakbij Marconiplein ligt ‘ie, dé stadsboerderij van Rotterdam. Uit Je Eigen Stad is ontstaan vanuit het idee om Rotterdammers bewuster te maken van het voedsel dat dagelijks op hun bord belandt. Hoe wordt ons eten gemaakt? Waar komt het vandaan en kan ons eten niet van dichterbij komen?

Uit Je Eigen Stad
Inmiddels is Uit Je Eigen Stad uitgegroeid tot een geweldige hotspot. Voor volwassenen en kids is hier genoeg te beleven en te doen. In het weekend kun je hier op de stadsmarkt terecht voor verse producten van het eigen land en uit de regio. En heb je zin in een goede kop koffie of een lekkere lunch? Dan kun je hiervoor terecht in het restaurant. Bij goed weer is het heerlijk om even op het grote en gezellige terras neer te ploffen. En kids hoeven zich hier zeker niet te vervelen! Want dankzij de grote zandbak, het even kunnen gluren bij de kippen en de mogelijkheid om lekker te spelen, is het hier ook voor de kids fijn toeven.

Uit je eigen stad
Ga voor meer informatie en openingstijden naar de website van Uit Je Eigen Stad.