Een van de leukste Rotterdamse theaters is wat mij betreft het Maaspodium. Goed nieuws, want in de herfstvakantie kun je er terecht voor de leukste kindervoorstellingen, zo fijn dat het weer mag!

Daarom is het Maaspodium zo leuk

Ruben (7 jaar) is gek op theater en als je hem vraagt welke voorstelling hij het allerleukste vindt, dan is dat Doe eens lief die hij al meerdere keren heeft gezien in het Maaspodium. Ook ik ben fan van dit theater. Je vindt er een variërend aanbod aan voorstellingen, de sfeer is er fijn (hallo lichte foyer) en vaak worden er rondom de voorstellingen ook nog workshops en andere activiteiten georganiseerd.

Ruben met zijn knuffel van Doe eens lief

Dit is er deze herfstvakantie te beleven in het Maaspodium

Ook in de herfstvakantie is er genoeg te beleven in het Maaspodium. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze vier voorstellingen?

Lampje 8+

Moniek Merkx maakte in 2019 een theaterbewerking van Lampje, het succesvolle jeugdboek van Annet Schaap dat euforische recensies kreeg en vier boekenprijzen won waaronder de Gouden Griffel. De theaterversie van Lampje is een beeldende vertelling met poëtisch uitzicht op zee, woeste drinkmuziek en droevige verlangliedjes van Djurre de Haan. De voorstelling won de Podiumkidsprijs 2020, nu komt Lampje terug naar het theater. Een must-see voor de grotere kids!

De Geheime Club 6+

Laat je je graag verrassen? Ben je gekker op de verrassing dan de chocolade van een verrassingsei? Of wil je even wat anders en ben je toe aan iets onverwachts? Dan is de voorstelling De Geheime Club helemaal voor jou bedoeld. Na afloop van deze voorstelling kun je meedoen aan een geheime workshop.

Hotel Hierwaardaar 8+

In Hotel Hierwaardaar, waar wonderlijke dingen verschijnen en zomaar verdwijnen, belanden vier verdwaalde figuren in de lobby. Ze proberen zich thuis te voelen tussen dansende vissen, plagend meubilair en stormende muren. Hotel Hierwaardaar is grappig en bevreemdend, verontrustend en stiekem verbazingwekkend herkenbaar tegelijkertijd.

Blote Konten 4+

Mijn jongetjes hebben Blote Konten uitgekozen voor de herfstvakantie. De naam alleen al, je snapt wat die teweeg brengt bij jonge jongetjes die alleen over scheetjes, boeren en billen kunnen praten. Blote Konten gaat over Ene, Tweje en Drieje die niet kunnen slapen. Liever beleven ze grote avonturen die nooit goed aflopen. Ze vertrekken naar de Noordpool, de jungle, het heelal. Tot het laatste avontuur plotseling een onverwacht einde kent. Ik kan niet wachten!

Ben je benieuwd naar het volledige herfstvakantieprogramma? Bekijk hier de website van het Maaspodium en boek je tickets! Bij iedere voorstelling kun je een ontbijtje of een Maaspodiumplank vol lekkers bestellen of drink een lekkere chocolademelk met slagroom in de foyer.

Ook leuk om te weten: ook iedere herfst-, kerst-, voorjaars- en meivakantie is er een programma speciaal voor kids met verschillende voorstellingen.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met het Maaspodium.