Ik had er al zoveel over voorbij zien komen op social media. Hoogste tijd om zelf eens te gaan proeven bij Brasserie Nieuw Noord op de Rotterdamse Bergweg.

Brasserie Nieuw Noord

Als ik Brasserie Nieuw Noord een cijfer zou moeten geven voor interieur, dan krijgt deze hotspot wat mij betreft een dikke tien. Want wow, wat ziet het er mooi uit! Ik houd van deze stijl, het geeft me het gevoel alsof ik in New York ben. Waarschijnlijk omdat het lijkt op een fijn New Yorks restaurant. Weer even terug naar The Big Apple, ook al is het maar voor een uurtje.

Brasserie Nieuw Noord

Brasserie Nieuw Noord

Yum!

En waar het interieur een vette plus krijgt, is ook het eten er erg goed. Ik schoof er in januari met mijn moeder aan voor de lunch, vlak voor een afspraak bij de verloskundige. Nog even praten over de baby die toen nog in mijn buik zat en over niet al te lange tijd geboren zou worden. De boterhammen met kroketten smaakten goed, net als de paddestoelen op toast. En omdat we erg vroeg waren, bleef er genoeg tijd over om ook de koffie uit te testen. Lekker! Ik besluit meteen om nog een keer met mijn laptop bij Nieuw Noord neer te ploffen en er een dagje te werken.

Brasserie Nieuw Noord

Nieuw Noord met kids

Tijdens ons bezoek bij de nieuwste aanwinst van Rotterdam-Noord zie ik meerdere kinderwagens. Niet gek, want de opzet is ruim waardoor je er gemakkelijk met een kinderwagen naar binnen kunt. Daarnaast zijn er kinderstoelen aanwezig, alleen het speelgoed voor je kroost moet je zelf meebrengen. En is het tijd voor een schone luier? Even wachten tot je thuis bent, want een verschoonruimte is er vooralsnog niet. Desondanks zou ik deze hotspot zeker nog een keer met kids bezoeken. Ik vind het echt een fijne plek met een prima service. En wat het eten betreft? Kroketjes zijn altijd goed, toch?

Brasserie Nieuw Noord

Brasserie Nieuw Noord, Bergweg 80, Rotterdam