Een tijdje geleden werd ik benaderd door &Oskar met de vraag wat ik van hun gepersonaliseerde boek vond. In de bijlage van de mail trof ik wat screenshots van het boek aan. Wow, dat zag er gaaf uit! Wij hebben inmiddels een uniek exemplaar in handen en mogen er ook eentje verloten onder de volgers van Kleine Rotterdammer! Doe jij ook mee?

&Oskar = uniek kinderboek!

Je kunt in Nederland meerdere gepersonaliseerde kinderboeken kopen, maar dit exemplaar steekt er wat mij betreft met kop en schouders bovenuit! Je kunt vooraf aangeven hoe het kindje, voor wie het boek bestemd is, eruit ziet. Is het een jongen of een meisje? Wat is de kleur van de huid en de haartjes? En nog belangrijker: wat is de naam?

&Oskar

What’s in a name?

In de boeken van &Oskar speelt de naam van het kindje de hoofdrol. Olifant Oskar maakt namelijk een lange reis langs alle letters van de naam. De letters van de naam bepalen zo het avontuur van Oskar en dat maakt ieder boek dus uniek. Het boek is ook nog eens prachtig vormgegeven en het kindje in het boek bezit de uiterlijke kenmerken van het kindje waarvoor het boek gemaakt is. Daarnaast heb je de keuze uit vier verschillende omslagen voor het boek én kun je er een persoonlijke boodschap in kwijt. Need I say more?

Wil jij een &Oskar kinderboek winnen?

Dat kan! Doe mee met deze win-actie die Kleine Rotterdammer in samenwerking met &Oskar organiseert. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je e-mailadres achterlaten op de speciale win-pagina van de website van &Oskar. Kans maken kan tot en met woensdag 5 april aanstaande en de gelukkige winnaar ontvangt uiterlijk 7 april 2017 persoonlijk bericht. De gewonnen prijs is niet inwisselbaar voor geld en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Good luck! Enne, heb je niet gewonnen? Dan bestel je hier voor slechts €24,99 jouw unieke &Oskar exemplaar.