Louen

FEEST | Win €25,- shoptegoed bij Louen!

Eat your heart out! Want in het kader van de derde verjaardag van Kleine Rotterdammer is hier alweer een hele toffe nieuwe winactie! Is die €25,- shoptegoed van Louen straks voor jou?

Louen

Eén van mijn guilty pleasures is shoppen bij Louen. Want ook al neem ik me voor om er niets te kopen, ik ga altijd (maar dan ook echt altijd) met een nieuwe outfit weer naar huis. Kan ook niet missen, want Louen verkoopt echt hele toffe kleding die je easy peasy matcht met je huidige garderobe. Dat dus.

Win jij €25,- shoptegoed?

Meedoen is heel gemakkelijk! Laat in een reactie onder dit bericht weten waarom jij deze cadeaubon wilt winnen. Je maakt kans tot en met zondag 26 november aanstaande. De winnaar ontvangt uiterlijk dinsdag 28 november persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Good luck girls!

 Laat jij een reactie achter onder dit bericht? Leuk! Het kan echter even duren voordat je reactie daadwerkelijk zichtbaar is. Dit is om spam op de website te voorkomen. Dank voor je begrip!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Vorig bericht Volgend bericht

6 Reacties

 • Antwoord Sabine 24 november 2017 at 21:13

  Ik zou graag her shoptegoed willen winnen, om zo een mooie winterbasic te shoppen. Ik ben al die jurkjes en leggings zat na twee zwangerschappen.

 • Antwoord Kim 24 november 2017 at 21:35

  Omdat ik nu eindelijk stappen zet om een girlboss te worden komt een nieuw outfitje altijd van pas

 • Antwoord Brigitte 24 november 2017 at 22:25

  Gefeliciteerd, Kleine Rotterdammer!
  Het lijkt me heerlijk om weer eens helemaal voor mezelf te shoppen in plaats van alleen maar voor de kids…. 😉

 • Antwoord Nathalie 25 november 2017 at 11:47

  Jaaa! Pick me! Pick me! 🙂 Ik ben groots fan van Louen en ik graag mijn te lieve maar mode-technisch-gezien-nog-een-beetje-zoekende zusje een keer mee zou willen nemen om een leuke outfit voor haar te scoren!

 • Antwoord Ilja 26 november 2017 at 15:23

  Jaa!! dat zou super gaaf zijn! Super mooie en leuke gezellige boutiek!

 • Antwoord Marijke 27 november 2017 at 21:09

  Wat een onwijs leuke site is Kleine Rotterdam! Je kan hier zoveel inspiratie opdoen. En ook een superleuke actie natuurlijk. Ik doe graag mee om kans de maken op 25 euro shoptegoed bij Louen.

 • Laat een reactie achter