Afgelopen weekend waren wij voor het eerst bij Kek in Delft. En hoewel dit niet echt Rotterdams is, wilde ik je deze kidsproof hotspot toch niet onthouden. Het was er leuk! Dus voor wie zin heeft om zich eens buiten de stadsgrenzen te begeven: in Delft is Kek the place to be.

Kek

Kek, de koffiebar van Delft

De hotspot noemt zichzelf de koffiebar van Delft en dat is niet zo gek ook. Volgens het AD zou Kek zomaar eens de volgende winnaar van de koffietest kunnen worden en als ik manlief moet geloven (ik ging zelf voor de verse gemberthee met citroengras), was de koffie écht erg goed. Ruben vond zijn babyccino ook erg lekker, hij vroeg thuis meteen om nog een ‘kinderkoffie’.

Kek

Kek

Niet alleen maar koffie

Buiten het feit dat je bij Kek dus wel goed zit voor wat te drinken en iets lekkers te eten, is er in de koffiezaak ook nog genoeg ander moois te zien en te shoppen. Spullen voor je interieur, de kinderkamer of cadeaus: het is er allemaal te zien en te koop.

Kek

Kek

Kek met kids

Als er een ‘Kleine Rotterdammer keurmerk’ zou bestaan, dan zou Kek er zeker eentje krijgen. Achter in de winkel is er een ruimte met lage stoelen waar kinderen prima even kunnen spelen. Er zijn tevens kinderstoelen aanwezig én er is een verschoonruimte. Op de kaart staat er tenslotte ook genoeg lekkers voor kids en ja, de kinderkoffie is dus zeker een aanrader.

Kek

Kek, Voldersgracht 27, Delft. Bekijk hier de website voor meer informatie. 

BewarenBewaren

BewarenBewaren