Mangiare was al een van mijn favo tentjes in Rotterdam. En goed nieuws, want Mangiare heeft nu ook een vestiging geopend in de hippe Pannekoekstraat!

Mangiare

Terras

En met de zomer in het vooruitzicht, is dit heel goed nieuws. Want wat heeft deze hotspot er een ruim terras bij! Zo net na de middag komt het zonnetje er om de hoek kijken, hoe fijn!

Mangiare

De kaart van Mangiare

Ook de gerechten zijn, zoals we van de vestiging in de Van Oldenbarneveltstraat gewend zijn, om van te watertanden. Tijdens de lunch kun je er terecht voor de lekkerste en verse broodjes en in de avond eet je er heerlijke Italiaanse gerechten. Ik ben zelf groot fan van pasta’s en lasagna, dus ik word van dit eten écht heel blij. Op de foto hierboven zie je een broodje gegrilde groente. Wat was ie lekker!

Mangiare

Relax!

Alhoewel ik zelf niet zo snel met kleinere kids naar deze hotspot toe zou gaan (er zijn niet echt faciliteiten voor de allerkleinsten aanwezig), wil ik jullie Mangiare toch echt niet onthouden. Het totaalplaatje klopt en het is echt de moeite waard om hier een keer met manlief of een vriendin naar toe te gaan. En bij mooi weer kunnen de wat grotere kinderen zich natuurlijk wel lekker uitleven op het terras.

Mangiare

Hippe buurt

Wist je trouwens dat er in de buurt van Mangiare nog meer toffe hotspots te vinden zijn? Je leest er alles over in deze blog.

Mangiare

Meer weten over Mangiare? Bekijk hier de website.