Het is bijna weekend! En wat is nou leuker dan er met de kleine Rotterdammertjes op uit te gaan? Juist! Daarom heeft Kleine Rotterdammer 3 leuke uitjes voor jou en je kids op een rijtje gezet. 

Zaterdag 16 april | KleinpolderpleinPARK

In het kader van Rotterdam viert de stad gaat de bekende fly-over voor 1 dag dicht en kun je letterlijk flaneren, picknicken en stoepkrijten op het asfalt. Ook kun je er genieten van optredens, uiteraard met een heel mooi uitzicht over de stad. Wil je meer weten? Bekijk hier de website van Rotterdam viert de stad.

Kleinpolderplein park

Zondag 17 april | Kindercollege Ugo Rondinone

In dit interactieve college voor het hele gezin (vanaf 6 jaar) in Museum Boijmans van Beuningen kom jullie alles te weten over kunstenaar Ugo Rondinone. Museumdocent Peter Thissen neemt je aan de hand van vragen, raadsels en spelletjes mee naar een wereld vol regenbogen en clowns! Neem jij een kijkje in de wereld van Ugo? Reserveren voor het college kan op de website van het Boijmans. Aanvang: 14.00 uur.

weekend

Zondag 17 april | Peutertheaterfestival Jip en Janneke

De Centrale Bibliotheek staat komende zondag in het teken van peuters én Jip en Janneke. Speel, zing en dans mee in deze kleurrijke kleuter jubileumvertelling van kids-comedian Wijnand Stomp. Aanvang: 15.00 uur en op vertoon van je toegangskaart eet je bij Bistrobar Binnenrotte pannenkoekjes voor slechts €3,-. Meer info? Klik hier.

Wat zijn jouw tips voor het weekend? Deel het in een reactie onder dit bericht. Have fun!