Hebben jullie er ook zoveel zin in, in weekend? Ik wel! Het moment om even te genieten van mijn mannen en met elkaar fijne dingen te ondernemen. Ook komende dagen is er weer genoeg leuks te doen in het Rotterdamse. Wat zoal? Nou, dit!

3 x doen in Rotterdam in het weekend van 17 en 18 juni

Dag van de Architectuur | 17 en 18 juni

Rotterdam staat op zaterdag én zondag volledig in het teken van de Dag van de Architectuur. En wie dacht dat dit alleen leuk was voor volwassenen, heeft het mis! Want buiten het feit dat het tof is om met kids in bijzondere gebouwen te mogen gluren, is er tijdens de Dag van de Architectuur ook een speciaal programma voor kinderen. Meer weten? Je leest hier meer over het speciale kinderprogramma tijdens de Dag van de Architectuur.

Rotterdamse Oogstmarkt | 17 juni

Op zaterdag 17 juni staat het Noordplein weer volop in het teken van de Rotterdamse Oogstmarkt. Neem je kids ermee naartoe, proef en bewonder alle streekproducten en maak daarna meteen een rondje door het Zwaanshals.

Varen op een topstuk | 18 juni

Vanaf 11 juni tot en met 27 augustus kun je iedere zondagmiddag een rondvaart maken op één van de topstukken van het Maritiem Museum. De rondvaart start om 12.45 uur in de museumhaven, duurt ongeveer anderhalf uur en tijdens de rondvaart kom je langs de Erasmusbrug en andere highlights van de Rotterdamse haven. Vooraf een kaartje kopen is aan te raden. Meer weten? Bekijk hier de website van het Maritiem Museum.

En ja, natuurlijk is het ook nog Vaderdag! Misschien een idee om lekker met elkaar te gaan lunchen op zondag?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren