Een tijdje geleden kon je op Kleine Rotterdammer lezer over de leuke shops in het Maagd van Holland Kwartier. Maar wist je dat het op en rondom het Zwaanshals ook heel leuk is?

De hotspots op en rondom het Zwaanshals

Op en rondom het Zwaanshals is van alles te doen en te beleven. Zo is het Noordplein regelmatig de plek voor festivals en markten en kun je in de omliggende straten heel veel leuke winkels en restaurantjes ontdekken. Kleine Rotterdammer heeft de leukste adresjes voor je verzameld!

Bertmans

De plek voor een biologische maaltijd of een heerlijk vers sapje. En oh ja, de ontbijtjes zijn bij Bertmans ook heul erg lekker.
Bertmans, Zaagmolenkade 15, Rotterdam

Lof der Zoetheid

Bij uitstek dé plek voor een high tea! Minder toegankelijk met kleine kids, maar wel heel fijn voor de mama’s.
Lof der Zoetheid, Noordplein 1, Rotterdam

Volle Kast

Ik vind Volle Kast één van de leukste winkels voor tweedehandskleding. Eigenaresse Kirsty verkoopt hier de mooiste merkkleding voor vrouwen en kinderen.
Volle Kast, Zwaanshals 329, Rotterdam

Olga Korstanje

Voor de mooiste tassen en accessoires ben je bij Olga Korstanje aan het goede adres! En leuk om te weten: Olga maakt een gedeelte van de collectie zelf.
Olga Korstanje, Zaagmolenkade 40, Rotterdam

Olga Korstanje

Destino

Destino is het kleine broertje van Bertmans en in de avonden geopend voor de lekkerste en meest bijzondere tapas-gerechten.
Destino, Zaagmolenkade 37, Rotterdam

Hopper

De lekkerste koffie van Rotterdam drink je natuurlijk bij Hopper! En hoe fijn, sinds een jaartje heeft Rotterdam-Noord een eigen Hopper.
Hopper, Zwaanshals 474, Rotterdam

Hopper
Wat is jouw favoriete plek in het Zwaanshals? Laat het weten in een reactie onder dit bericht!