Op zaterdag 12 en zondag 13 november vindt in het Rotterdamse WTC het 100% Mama Event plaats. Wil jij hierbij zijn? Je maakt nu kans op één van de twee VIP-treatments voor 2 personen op zondag 13 november! 

Ga jij als VIP naar het 100% Mama Event?

Zo ja, dan kun je het event (samen met 1 introducé), natuurlijk helemaal gratis bezoeken. Jullie worden op zondag 13 november om 11.00 uur verwacht in het WTC. Hier staan koffie, thee en iets lekkers voor jullie klaar. Om 12.00 uur kun je vervolgens een Social Break Out Sessie van Kirsten Jassies volgen, dé expert in Nederland op het gebied van Instagram en Snapchat. Daarna gaan jullie om 13.00 uur langs bij Yummy Mommy en worden jullie voorzien van stylingadvies, voor jezelf of voor je kids. Met dit advies kun je vervolgens je hart ophalen en shoppen bij de vele deelnemers die je tijdens het event aantreft. En wat zou een VIP-treatment zijn zonder goed gevulde goodiebag? Juist, die goodiebag krijg je dus gewoon mee naar huis.

Hoe maak je kans op de VIP-treatment?

Meedoen aan deze win-actie is easy. Laat in een reactie onder dit bericht weten waarom en met wie jij op zondag 13 november als VIP naar het 100% Mama Event zou willen. Kans maken kan tot en met woensdag 2 november 2016. De gelukkige winnaars ontvangen uiterlijk vrijdag 4 november persoonlijk bericht. De gewonnen prijs is niet overdraagbaar en alleen te verzilveren op zondag 13 november 2016. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Good luck ladies, ik hoop jullie te zien tijdens het 100% Mama Event!

Let op! Laat jij een reactie achter onder dit bericht? Houd er dan rekening mee dat het even kan duren voordat je reactie daadwerkelijk zichtbaar is op de website. Alle reacties worden vooraf gemodereerd om spam te voorkomen. Bedankt voor je begrip!