VIP Mama Event

Maak kans op een VIP-treatment tijdens het 100% Mama Event!

Op zaterdag 12 en zondag 13 november vindt in het Rotterdamse WTC het 100% Mama Event plaats. Wil jij hierbij zijn? Je maakt nu kans op één van de twee VIP-treatments voor 2 personen op zondag 13 november! 

Ga jij als VIP naar het 100% Mama Event?

Zo ja, dan kun je het event (samen met 1 introducé), natuurlijk helemaal gratis bezoeken. Jullie worden op zondag 13 november om 11.00 uur verwacht in het WTC. Hier staan koffie, thee en iets lekkers voor jullie klaar. Om 12.00 uur kun je vervolgens een Social Break Out Sessie van Kirsten Jassies volgen, dé expert in Nederland op het gebied van Instagram en Snapchat. Daarna gaan jullie om 13.00 uur langs bij Yummy Mommy en worden jullie voorzien van stylingadvies, voor jezelf of voor je kids. Met dit advies kun je vervolgens je hart ophalen en shoppen bij de vele deelnemers die je tijdens het event aantreft. En wat zou een VIP-treatment zijn zonder goed gevulde goodiebag? Juist, die goodiebag krijg je dus gewoon mee naar huis.

Hoe maak je kans op de VIP-treatment?

Meedoen aan deze win-actie is easy. Laat in een reactie onder dit bericht weten waarom en met wie jij op zondag 13 november als VIP naar het 100% Mama Event zou willen. Kans maken kan tot en met woensdag 2 november 2016. De gelukkige winnaars ontvangen uiterlijk vrijdag 4 november persoonlijk bericht. De gewonnen prijs is niet overdraagbaar en alleen te verzilveren op zondag 13 november 2016. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Good luck ladies, ik hoop jullie te zien tijdens het 100% Mama Event!

Let op! Laat jij een reactie achter onder dit bericht? Houd er dan rekening mee dat het even kan duren voordat je reactie daadwerkelijk zichtbaar is op de website. Alle reacties worden vooraf gemodereerd om spam te voorkomen. Bedankt voor je begrip!

Vorig bericht Volgend bericht

36 Reacties

 • Antwoord Bianca 30 oktober 2016 at 06:43

  Oh een begin van een traditie! Twee jaar geleden was ik nog zwanger en ben ik samen met mijn zus naar het even geweest. We hebben er op moeten wachten maar als mama’s, zussen en vriendinnen zijn we er graag weer bij!

 • Antwoord Marielle van Toor 30 oktober 2016 at 06:44

  Dit is het perfecte uitje om samen met mijn zus te doen. Op dit moment kan zij wel een leuk en onbezorgd uitje gebruiken.

 • Antwoord Marijn Iwema 30 oktober 2016 at 06:46

  Oh een dagje voor onszelf na deze nacht waarin de klok achteruit is gegaan klinkt goddelijk! Renee Rijshouwer & ik kunnen wel wat stylingadvies gebruiken om onze wallen te compenseren!!

 • Antwoord Helma Keijzer 30 oktober 2016 at 07:08

  In de agenda staat een “kruis” op zondag 13 november. Zodat ik erop uit kan. Ik ben mama van 2 kindjes en dat is het mooiste wat er is. Maar soms moet je als jezelf ook leuke dingen doen, gewoon om even op te laden. Ik zal vooral style advies heel fijn vinden. Ik ben al jaren van het zwart maar wat zou er nu anders kunnen. Op een leuke dag net daf beetje meer , daar heb ik zin in. Op editie 1 geweest. En nu nieuwsgierig naar alle stands op editie 2. Ik zou graag met Paulien mijn beste vriendin gaan. Ook moeder van 2 (al oudere kindjes) en druk met werk, gezin, vrijwilligers werk. We zouden samen op en top genieten.

 • Antwoord Sara-May Monaghan 30 oktober 2016 at 07:55

  I’d love to go and bring my best girlfriend with me. We would both love to learn more about marketing with Instagram (and I’d love to finally wrap my head around Snapchat!), A personal styling session would be amazing, because I’m stuck in a yoga pants rut. I have a 7 year old and a hyper active 2 year old, and my bestie has an equally hyperactive 2 year old, so a Mama day out sounds like just what we both need to recharge our batteries.

 • Antwoord Janneke 30 oktober 2016 at 08:22

  2 jaar geleden was ik zwanger van onze prachtige zoon mayson ❤ nu ben ik zwanger van ons 2e kindje en staat er op de planning dat ik met mijn lieve vriendinnetje marloes naar het mama event ga. Zij is 4 maanden geleden mama geworden van een prachtige zoon. ik heb haar leren kennen in een moeilijke tijd en nu allebei zo happy met onze kids! We zien elkaar weinig maar het mama event staat geplant!

 • Antwoord Serena 30 oktober 2016 at 08:29

  Ik zou heel graag met mijn mama gaan! Mag zij 100% oma en mama zijn (is overigens geen belasting; she loves it) en hobbel ik er op m’n gemakje achteraan om de 100% mama dingen te bekijken en ervaren! Lekker een dagje dochter zijn lijkt me heel relax na al dat moederen!

 • Antwoord Ilse de Ruiter 30 oktober 2016 at 08:37

  Vanaf januari 2017 ga ik samen met mijn vriendinnetje Daphne een atelier openen waar kleine activiteiten georganiseerd gaan worden voor kinderen, gezinnen, leerkrachten, leidsters aan huis….
  Wij zouden dolgraag komen en ontdekken wat er speelt bij mama’s en waar behoefte aan is zodat wij dag meekunnen nemen in het bedrijf
  “De Confettimeisjes” het is een waanzinnige aanvulling voor ons als startende mama’s van een nieuwe uitdaging!
  Oh…en natuurlijk hebben wij zelf ook kinderen…
  Ik heb 3 dochters (Sara 8 jaar, Pippa 5 jaar en jula 3 Jaar) en een lieve grote dochter van mijn man Kaya van 10 jaar!!! Daphne heeft twee zoontjes Steijn 3 jaar en Joppe 2 jaar!
  ????

 • Antwoord Janneke 30 oktober 2016 at 08:51

  Ik zou zeker met Ayka gaan ik vind ons een gezellig mama duo maar vooral vriendinnen en partners in crime!

 • Antwoord Nannie 30 oktober 2016 at 09:24

  O yes! 2 mama’s van 3 mannetjes willen hier heeeeel graag bij aanwezig zijn! <3

 • Antwoord Raisa 30 oktober 2016 at 14:15

  Ik zou graag met mijn zus naar het event komen. Ze is een super moeder voor mijn lieve neefje van 2, en hopelijk kan ik snel haar goede voorbeeld volgen.. ik ben op dit moment 36 weken zwanger.

 • Antwoord Johanneke van Steenbergen 30 oktober 2016 at 14:53

  Wat een fantastische win-win-win actie! Op zondag 13 november ga ik met Sarah naar het event, mijn beste vriendin en lieve collega.het staat al weken in onze agenda’s. Wat een verrassing zou het zijn als wij als VIPS gaan. In alle rust (want de kids blijven bij de papa’s) koffie drinken en ???, shoppen (en dat wordt geslaagd na het goede stylingadvies) en natuurlijk bijpraten. En dat allemaal in onze eigen stad Rotterdam en dan ook nog eens als VIPS. Dat zou super leuk zijn! ? En we kunnen dankzij de tips de mooiste foto’s op Instagram plaatsen over dit toffe Mama event. Het wordt geweldig. ☺️

 • Antwoord Joyce Bontje 30 oktober 2016 at 15:48

  O dit vind ik wat voor mijn vriendin Eveline en mij! We hebben kaartjes gekocht voor zaterdag, maar dan kunnen we dan wel even gewoon oriënteren zodat we zondag als VIP helemaal los kunnen gaan! Ik kan niet wachten!!

 • Antwoord Virginie 30 oktober 2016 at 20:04

  Ja!! Super leuk dat dit mama event weer terug is, vorige editie was een groot succes en kijk ernaar uit om samen met dezelfde vriendin en kindjes deze keer weer te gaan!

 • Antwoord Maaike Kerkstra 30 oktober 2016 at 20:26

  Wil er dolgraag heen met mijn schoonzusje. Zij helpt mij met de styling rondom het kinderkledingmerk wat ik binnenkort lanceer. Zou goed zijn voor de inspiratie!

 • Antwoord Marieke Ruts 30 oktober 2016 at 21:45

  Jaaaaa, wat een te gekke winactie! Alles wat de actie met zich mee brengt kan ik gebruiken. Lekker een dag weg met mijn beste vriendin Nicolle! Stylingadvies kunnen we beiden goed gebruiken. En dat advies zou dan voor onszelf zijn, hahaha De kinderen komen namelijk eigenlijk altijd wel op de eerste plek, vooral op dit Event. Heel af en toe mag je toch aan jezelf denken? Ik kan voor mijn Instagram account zeker goede input gebruiken (ik gebruik het voornamelijk zakelijk, ben kleine zelfstandige) en over Snapchat zit ik de laatste tijd te dubben of ik dat ook wil…
  Fingers crossed 🙂

 • Antwoord Kim 30 oktober 2016 at 21:50

  Mijn (helaas) ex-buurvrouw en ik delen de passie voor interieur en het aankleden van onze kindjes in mooie kleertjes, echt mooie kleertjes! Op de VT-wonen beurs zeiden we nog tegen elkaar; daar moeten we ook heen. We hebben nog heen kaartjes maar een VIP treatment lijkt mij súperleuk!! Ik duim!

 • Antwoord Leila 31 oktober 2016 at 07:08

  Omdat ik net weer ben terug verhuisd naar Rotterdam en ik samen met mijn zoontje een nieuwe start ga maken. Hij moet er natuurlijk helemaal Rotterdam-proof uit zien. En mama is ook wel toe aan een beetje verwennerij na een zware tijd

 • Antwoord Esther 31 oktober 2016 at 11:49

  Of ik wil gaan? Nee ik MOET! En het liefst samen met mijn vriendinnetje en net mama Susanne! Want ook al is ze net mama, ze verdient het ook om even gewoon lekker samen met een vriendin op pad te gaan, gewoon omdat het kan! Ik zelf kan wel wat stylingtips gebruiken, want ik wil meer dan alleen maar mama zijn, maar ook een mooie vrouw voor de papa van mijn twee ondeugende maar lieve kindjes.

 • Antwoord Kim van Zijp 31 oktober 2016 at 13:23

  Leuk samen met vriendinnetje Vief die mij de vorige keer verrast heeft en me mee heeft genomen. Met nog steeds de favoriete gymzak van mijn zoontje als een van de mooie resultaten. Nu zij ook moeder is en er zich na al het jongensgeweld er een meisje bij is gekomen kunnen we nu ook al die leuke meidendingen af.

 • Antwoord Hanneke 31 oktober 2016 at 20:03

  Wat leuk, zou heel graag gaan met een vriendin die met een vriendin die net weer moeder is geworden van een prachtige dochter. Even tijd voor een ontspannen dagje, dat heeft ze meer dan verdiend.

 • Antwoord Daisy van iperen 31 oktober 2016 at 20:13

  Als newlymoms van twee superstoere dochters wil ik graag met Brigitte van Dongen heerlijk losgaan met inslaan 🙂 en die workshop kunnen we ook wel gebruiken want we zijn opzoek naar de ultieme tip om die kleine donderstenen stil te laten zitten voor die ene foto!

 • Antwoord Marcella 1 november 2016 at 06:36

  Mijn dochter van anderhalf is ruim twee maanden te vroeg geboren. We hebben intensief voor haar gezorgd. Gelukkig gaat het goed met haar en slaapt ze sinds een aantal weken door. Dus eindelijk komt er tijd en energie voor leuke dingen! Ik zou graag mijn zus meenemen omdat ik graag een dagje met haar op pad ga. Ze is druk als moeder van twee en een baan die veel vraagt. We zijn er helemaal aan toe om een heerlijke dag voor ons samen te hebben!

 • Antwoord Shirley van Steel 1 november 2016 at 06:58

  Samen met mijn mama zou ik heel graag naar jullie event willen gaan! We zijn al een keer eerder samen geweest en hebben onwijs genoten! Een dagje samen erop uit en in het zonnetje gezet worden heeft ze meer dan verdiend! Haar opvoed taak als mama zit er inmiddels op maar de mijne is net begonnen en daar helpt ze en steunt ze mij fantastisch bij! Fingers crossed!❤️

 • Antwoord Cher stam 1 november 2016 at 16:43

  Met mijn vriendin die een dochtertje van 3 maanden heeft? omdat we altijd kunnen lachen samen.

 • Antwoord Petra 1 november 2016 at 17:31

  Super leuk, met mijn vriendin Gaby. Beide jongensmama en kindje(s) onder de twee en nog een op komst. Styling…uhhh wat is dat…en hoe maak je er tijd voor…we kunnen wel wat advies gebruiken ??

 • Antwoord maddy Haddad 1 november 2016 at 18:57

  Hallo! Ik zou mijn lieve moeder meenemen want ik besef nu met een tweeling van 3 jaar en een baby dat moeder zijn super zwaar is. En zij begrijpt mij als geen ander omdat mijn moeder alles heeft gelaten om ons thuis gelukkig te maken. Een beter voorbeeld heb ik niet. Ondanks dat het zwaar is zou ik zeker geniete van een dag bij jullie. Deze is voor mama!

 • Antwoord Anastasia 2 november 2016 at 11:30

  Het zal heel fijn zijn om kaartjes voor mij en een vriendin van mij, Hanna, te winnen. Ik ben een kersverse moeder van een jongentje. Door alle drukte heb ik weinig tijd om iets leuks voor mezelf te doen. En een vriendin van mij is in de verwachting van een meisje. Omdat we ook heel zelden elkaar zien, word het een perfecte reden om met elkaar te afspreken, een vriendinnenuitje dus

 • Antwoord Jessica 2 november 2016 at 17:02

  Ooh wat tof dit! Als Rotterdamse mama moet ik hier natuurlijk wel bij zijn! Ik zou met m’n beste vriendinnetje gaan die door een lastige tijd gaat en die zeker een mooie opsteker kan gebruiken!

 • Antwoord Ellen Remy 2 november 2016 at 18:48

  Oh wat tof, helemaal omdat het op de zondag is (de zaterdag heb ik het verjaardagsfeestje van mijn oudste zoon). Het stond sowieso op mijn to do lijst omdat ik het zo’n tof event vind en het niet wil missen, zoveel leuke labels / deelnemers… Door de drukte nog geen kaartje gekocht, maar ik ga graag met m’n buurvriendin die net zo gek is op leuke kleertjes en hebbedingen als ik. En ik zie het gelijk als een goed alternatief voor wat me-time.

 • Antwoord Rianne 2 november 2016 at 19:25

  Gezien de “terrible two” fase hier met 16 maanden al lijkt te beginnen, ik na maaaaanden chronisch slaaptekort eruit zie als een binnenstebuiten gekeerde uitgewrongen dweil gun ik mezelf eigenlijk wel zo’n VIP treatment :-))) En dan neem ik gezellig mijn moeder mee want och och, hoe had ik deze 16 maanden overleefd zonder zo’n lieve oma voor mijn prachtige, schattige, om-op-te-vreten-en-soms-achter-behang-te-plakken draakje Sophie!
  PS volgens oma lijkt ze op haar moeder… dus… 😉

 • Antwoord Thamar Koudstaal 2 november 2016 at 19:33

  Ja ik zou heel graag de VIP kaartjes winnen! Ik zou graag met m’n zus willen gaan, allebei mama, en soms te druk om af te spreken en even bij te kletsen als zussen/vrouwen/moeders!
  Ze heeft sindskort geen baan meer, en kan wel even een leuk uitje gebruiken!
  Hoop te winnen! :)) groetjes!

 • Antwoord Nikki van der Elst 2 november 2016 at 19:57

  Ik zou hier ontzettend graag met mijn lieve zusje heen willen die al jaren 2 dagen in de week voor mijn kinderen zorgt (inmiddels 3 stuks) en nu zelf voor de eerste keer in verwachting is wat door mijn kids al als ‘broertje’ wordt benoemd.

 • Antwoord Julia Edenburg 2 november 2016 at 21:09

  Oja graag! Kan er misschien eindelijk eens verandering komen aan die ‘just out of bed look’ waar ik al drie jaar probeer mee weg te komen…

 • Antwoord Christine kooning 2 november 2016 at 21:43

  Ik ben nog nooit geweest en toch al 12 jaar mama en sinds aug voor de derde keer zelfs… M’n kleinste mannetje is net 2 dagen uit het ziekenhuis en omdat m’n vriendin zó ontzettend geholpen heeft met t opvangen van mijn andere 2 jongens zou ik haar heel graag mee willen nemen!

 • Antwoord KleineRotterdammer 4 november 2016 at 09:04

  Gefeliciteerd Ellen en Johanneke, jullie hebben gewonnen! Er komt zo een e-mail jullie kant op. Tot volgende week zondag!

 • Laat een reactie achter