Altijd leuk: Little Indians én een nieuwe collectie. En wow, dit keer is de collectie nog uitgebreider en mooier!

Een van de eerste blogs van Kleine Rotterdammer ging over het Rotterdamse kledingmerk Little Indians. Vanaf het moment dat ik de eerste foto’s van dit merk op Instagram zag verschijnen, was ik fan. En nu, inmiddels twee jaar later, heb ik nog steeds een zwak voor al het moois van dit Rotterdamse label.

Little Indians

Little Indians = voor kleine indiaantjes

Little Indians is bedacht door Vanessa de Kock Erasmus, zelf moeder van twee jonge kids. Zij inspireerde haar label helemaal op haar eigen zoontjes. Waar je in het begin vooral de leggings en de booties tegenkwam, zie je nu dat de collectie volop is uitgebreid met bovenstukken als truien, vesten en shirts en accessoires. Je voelt hem al aankomen: tegenwoordig kleed je je kids gewoon van top tot teen in dit stoere merk.

Little Indians

100% Mama Event

Wil je Little Indians in het ‘echt’ ervaren? Kom dan zeker naar het 100% Mama Event op zaterdag 12 en zondag 13 november in het Rotterdamse WTC. Wil je de toegangskaarten shoppen met korting? Dat kan! Bekijk snel dit blogbericht met de kortingscode. Meteen de kleding online shoppen kan natuurlijk ook, dat doe je hier.