Ik weet nog dat manlief en ik onze allereerste kinderwagen uitzochten, zo’n 4,5 jaar geleden. Ik was een leek op het gebied van baby’s en wist nog minder van kinderwagens af. We kozen een praktisch exemplaar voor een onze toenmalige jaren ’30 bovenwoning, maar achteraf was dat niet de beste aankoop. Zo fijn dat we nu een Bugaboo Donkey hebben!

Waar let je op als je een kinderwagen koopt?

Want ja, waar let je allemaal op als je een kinderwagen koopt? Wij kozen destijds voor een kinderwagen die redelijk hoog was (wel zo fijn met een meneer van bijna 2 meter lang), die licht in gewicht was en daarom gemakkelijk naar de 3e verdieping getild kon worden. Minder aandacht schonken we aan het rijgemak en waar we met de wagen gingen wandelen. Een klein stukje oefenen in de winkel beviel goed, so what? Eenmaal in gebruik bleek dat de wagen in kwestie toch niet het meest fijne exemplaar was. De wieltjes deden niet altijd wat wij wilden en een stukje door het bos wandelen? Pfff, geen beginnen aan.

Bugaboo Donkey

Nieuwe baby = nieuwe kinderwagen

En dat moest dus anders toen babe twee geboren werd. Zeker omdat we aan de rand van Rotterdam wonen met de eerste supermarkt op 3 kilometer afstand, is een goede kinderwagen een must. We wandelen wat af naar de Albert Heijn en de Kleiweg. En Ruben kan al heel ver lopen, maar een lang stuk is voor hem soms toch net teveel gevraagd.

De oplossing: Bugaboo Donkey!

En toen was ‘ie daar ineens, onze nieuwste aanwinst, de Bugaboo Donkey! Echt, maar echt, wat een verademing! De Donkey kun je gebruiken voor 1 of 2 kindjes. Gebruik je de wagen voor 1 mini, dan heb je nog ruimte om naast het zitje een mand te plaatsen. Ideaal voor ons, want zo kunnen we meteen veel boodschappen doen zonder gesjouw. Nog een fijne bijkomstigheid: de Donkey is niet klein, maar je klapt ‘m wel gemakkelijk in als je met de auto weggaat. Onze Donkey blijft voorlopig nog wel even bij ons, ook als het aan baby Boris ligt…

Is een Donkey iets voor jou? Op de website van Bugaboo kun je jouw ideale wagen samenstellen.
Foto’s: Prisca Visser

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren