Heb jij nog geen plannen voor tweede paasdag maar wel heel veel zin om lekker te gaan brunchen? Dan mag je deze win-actie niet missen! Want jaja, je maakt nu kans op een Paasbrunch Special op maandag 2 april bij JORDYs in Kralingen!

JORDY’s in Kralingen

Oké, wij vinden JORDY’s dus zo leuk dat we er bijna wekelijks komen. Soms onder lichte dwang van onze kleuter, maar hé, ons hoor je daar verder niet over klagen. Want fijn is het er! Met een goede kaart, fijne koffie én een afgebakende speelruimte waar ook de babe het naar zijn zin heeft, klopt het voor ons helemaal.

JORDYs Kralingen

Maak kans op een Paasbrunch Special bij JORDY’s

En toen kwam er een mailtje binnen met de vraag of we niet iets leuks konden doen met Pasen. Tuurlijk! En daarom maak jij nu kans op een Paasbrunch Special voor 2 volwassenen en 2 kids op maandag 2 april aanstaande bij JORDYs in Kralingen. Voor de volwassenen staat er een paasplank klaar (ter waarde van €27,50 per persoon) die bestaat uit verschillende soorten desembrood, beleg, croissants, een eiergerecht, zoete paaslekkernijen, een glas bubbels, verse jus en thee of koffie. De kids krijgen een kleinere variant met onder andere omelet, croissants, verse jus en chocolademelk (ter waarde van €12,50 per persoon).

Word jij de gelukkige winnaar?

Kans maken op deze fijne prijs is heel simpel! Laat in een reactie onder dit bericht weten waarom je mee wilt doen, dit kan tot en met donderdag 29 maart aanstaande. De gelukkige winnaar ontvangt op vrijdag 30 maart persoonlijk bericht. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of overdraagbaar aan derden. JORDYs volgen op Instagram of Facebook wordt gewaardeerd, maar geldt niet als voorwaarde om kans te maken op de prijs.

Succes!

Ps. Laat jij een reactie achter? Het kan even duren voordat deze daadwerkelijk zichtbaar is. Dit is om spam op de website te voorkomen. Dankjewel voor je begrip!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren