Als je peuter vraagt wanneer we weer naar ’t kinderrestaurant gaan, dan weet je dat het zeker een kidsproof hotspot was. Nou, JORDYs in Kralingen is dus zo’n plek!

JORDYs heeft een speciale kinderetage!

Toen ik werd geïntroduceerd als nieuwe blogger voor Kleine Rotterdammer, gaf ik aan dat ik echt de behoefte had aan plekken in Rotterdam waar je ook terecht kan voor een gezellige zondagmiddagborrel met kids. JORDYs biedt precies dat: op de eerste verdieping is een speciale kinderetage, met kunstgras op de vloer, genoeg speelgoed en je mag er zelfs op de muren tekenen! Zelfs aan de allerkleinsten is gedacht. Er staat een box en Fien vond het heerlijk om ook op het kunstgras te spelen. Kortom, de perfecte setting om de kids bezig te houden terwijl jij bijkletst met je vrienden.

Speelhoek bij JORDYs

Naast zoet en brood, ook heerlijke desempizza’s uit de bakkerij

We kennen Jordy’s bakery natuurlijk allemaal wel van de heerlijke broden en zoetigheden uit de bakkerij en de boterhammen die je tijdens de lunch kunt bestellen. Bij JORDYs kan je echter ook terecht voor heerlijke desempizza’s, salades of een dagsoep.

Wat ik hier ook echt te gek vind, is dat je standaard een potje thee krijgt. Heerlijk, want na je eerste kopje wil je toch altijd meer? Na een pot verse gemberthee stapten we over op de wijn en bestelden we te eten. Naast de uitgebreide lunchkaart, kan je vanaf 17:00 kan je terecht voor pizza’s en zijn er ook kinderpasta’s te krijgen. Ideaal!

JORDYs in Kralingen

Wat een geslaagde zondagmiddagborrel!

De twee peuters hadden de tijd van hun leven, op een gegeven moment moesten de truien zelfs uit worden getrokken omdat we twee van die zweetbolletjes aan de tafel hadden staan. Er werd gesmuld van de pizza en de sapjes. Helemaal uitgeteld en met volle buikjes namen we ze weer mee naar huis, om ze daar meteen in bed te kunnen leggen. De volwassenen hebben ook genoten van het eten en de wijntjes. Een super geslaagde zondagmiddagborrel dus!

ps. Ik heb me laten vertellen dat ze bezig zijn met een hele toffe woensdagmiddagprogrammering, met knutselen, voorlezen en meer van dat soort dingen. Daarover snel meer!

JORDYs & Jordy’s Bakery, Vlietlaan 52, Rotterdam (Kralingen)

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren