Met inmiddels meer dan tien vestigingen is Yoghurt Barn een begrip onder de foodies en breakfast lovers. In december opende Yoghurt Barn ook in Rotterdam haar deuren en het was meteen al een succes. Naar aanleiding van onze blogpost met daarin de top 10 kidsproof lunchplekken voor 2018 werd ik door een andere Rotterdamse mama getipt om zeker ook een keer naar Yoghurt Barn te gaan. Een speelhoek en heerlijke yoghurt, dat klinkt als een recept voor succes, vind je niet?

Yoghurt Barn: wat een fijne plek om te zijn!

Wat meteen opvalt als je binnenstapt in het prachtige pandje aan de Oude Binnenweg, is de fantastische inrichting. Dit is niet zomaar een froyo-tentje, hier wil je echt zitten. Langzame weekendochtenden, werkmomentjes doordeweeks, lekker bijkletsen met vriendinnen, in deze prachtige inrichting voel je je meteen thuis!

Yoghurt Barn Interior

Te gekke speelhoek onder de trap

Wat niet geheel onbelangrijk is wanneer je met een peuter op stap gaat, is dat er ook een fijne speelhoek is. Bij Yoghurt Barn hebben ze echt een topplekje ingericht voor de kleintjes. Mooi houten speelgoed dat tegen een stootje kan, leuke boekjes en hele mooie auto’s (aldus de tweejarige). Jurre had meteen zijn plekje gevonden, dus toen ik Fien en mezelf had geïnstalleerd, kon ik de menukaart eens uitgebreid bestuderen.

Yoghurt Barn Speelhoek

We know coffee, we love yoghurt

Het credo van Yoghurt Barn is “we know coffee, we love yoghurt”. Eentje waar ik me helemaal ik kan vinden! Naast de verschillende yoghurt specials, kan je ook je eigen yoghurt samenstellen. En alles komt in drie maten. Top als je met een kleintje komt, of zelf niet zo’n grote eter bent. Jurre stelde zelf zijn yoghurt samen, het werd een combinatie van jam, yoghurt en zijn lievelingsfruit: framboosjes en mango. Samen met Fien heeft hij het hele bakje opgesmikkeld.

Verder zijn er verschillende overnight oats en heerlijke smoothies. Hiernaast staat er ook Barn Toast op de kaart: toast van vers zuurdesembrood met hangop-ricotta als basis van het beleg. Mijn nieuwsgierigheid is gewekt. Ik ging voor de Banana Bite en wat was dat een goede keuze, het was heerlijk!

Met een lekkere cappuccino erbij was dit echt een topstart van mijn dag. Ik weet zeker dat ik hier -met of zonder mini’s- nog veel vaker te vinden zal zijn!

Yoghurt Barn Banana crunch

Yoghurt Barn Rotterdam, Oude Binnenweg 117-119, Rotterdam

BewarenBewaren

BewarenBewaren