Rotterdam is wel een hele toffe kidsproof hotspot rijker: welkom Juffrouw van Zanten!

Juffrouw van Zanten

Ik wist al een tijdje dat er weer eentje in opkomst was: een fijne plek waar je het zelf leuk hebt, maar waar ook goed is nagedacht over alles wat met kids te maken heeft. Eigenaresse Judith vertelde me in 2015 al over haar plannen en ik was toen al erg benieuwd hoe Juffrouw van Zanten vorm zou krijgen. Het heeft even geduurd tot het juiste pand in Kralingen gevonden was, maar nu is Juffrouw van Zanten dus echt wel een feit. Joe!

Juffrouw van Zanten

Kindvriendelijk restaurant

En dat er hier wel degelijk aan kinderen is gedacht, zie je eigenlijk overal wel in terug. Ten eerste is de menukaart voor kinderen er al eentje waar je ‘u’ tegen zegt. Volop keus en ook nog eens gezond en verantwoord. Daarnaast tref je beneden een heuse speelhoek aan met mooi houten speelgoed. En dit keer geen gevaarlijke trap naar beneden, maar een schuine helling; ook nog eens fijn wanneer je een kinderwagen bij je hebt, toch?

Juffrouw van Zanten

Ook leuk zonder kids

En wil je zonder kinderen naar Juffrouw van Zanten? Zeker doen, want ook dan is deze nieuwe plek de moeite meer dan waard. Ook de reguliere menukaart is erg uitgebreid en er staan genoeg gerechten op die ik graag eens zou willen proberen. Wat mij betreft is Juffrouw van Zanten een blijvertje. Go and try yourself!

Juffrouw van Zanten, Lusthofstraat 27a, Rotterdam