Zin om een mooi cadeau te kopen voor jezelf of voor iemand anders? Zoek niet verder, hier moet je zijn!

Ik houd ervan, cadeautjes kopen! Soms voor mijzelf, maar liever koop ik iets voor iemand anders. Een cadeau dat precies past bij degene aan wie je het geeft. En met de decembermaand in aantocht, heb ik de leukste cadeauwinkels van Rotterdam op een rijtje gezet. Lees je mee?

Dit zijn de leukste cadeauwinkels van Rotterdam

Keet

Wie kent ‘m niet, conceptstore Keet! Niet alleen voor volwassenen shop je er heel veel moois, ook voor kids vind je er de leukste cadeautjes.
Keet, Oppert 2A, Rotterdam

de kleine kapitein

Als ’t van de kleine kapitein is, dan is het goed. Je vindt hier de grootste collectie kinderboeken, maar ook een uitgebreid assortiment duurzaam speelgoed.
de kleine kapitein, Botersloot 173, Rotterdam

Lou-la

Lou-La is hét mini-warenhuis van de stad, met de mooiste spulletjes voor vrouwen en kindjes. Met lege handen weggaan is hier een hele uitdaging. Je bent gewaarschuwd!
Lou-La, Goudsesingel 208, Rotterdam 

Hutspot

Nog zo’n fijne conceptstore: Hutspot! Wat minder geschikt om er cadeautjes voor de kleintjes te shoppen, maar des te meer cadeaus voor volwassenen.
Hutspot, Karel Doormanstraat 317, Rotterdam

Mamamo

Je moet er voor naar Nesselande, maar dan heb je ook wat: Mamamo! Denk aan heerlijke koffie én de mooiste cadeaus voor jong en oud.
Mamamo, Corsicalaan 35, Rotterdam

Spelen aan tafel

Wist je dat Juffrouw van Zanten ook een webshop heeft? Hier vind je mooi, uitdagend en aantrekkelijk speelgoed van onder andere Greentoys, Plan Toys, Waytoplay en Tegu. Aanradertje hoor!
www.spelenaantafel.nl 

Ver van Hier

Niet alleen een fijn koffiecafé, maar ook nog eens een hele mooie kinderboekenwinkel. Wij zijn fan van Ver van Hier!
Ver van Hier, Kleiweg 69, Rotterdam

Wat is volgens jou de leukste cadeauwinkel van Rotterdam? Laat het weten in een reactie onder dit bericht!

BewarenBewaren