Voor alle moms die gek zijn op shoppen bij mooie, lokale, merkjes: Little Market mag je niet missen!

Little Market

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 november is het zover, dan vindt de eerste editie van Little Market plaats! Ofwel: de kleine markt voor kleintjes. Niet alleen kun je shoppen bij initiatiefnemers By Storm en Ebzo, maar ook SuzyB en Manowoods zijn vertegenwoordigd.

Little Market

By Storm

By Storm is een coole en comfortabele kledinglijn voor jongens en meiden. De kwaliteit en het draagcomfort voor kids is voor By Storm ontzettend belangrijk. De kleding wordt dan ook gemaakt van onder andere organic cotton. De collecties bestaan uit stoere uitwisselbare items die samen het gevoel Rebel Chic weergeven: kids die weten wat ze willen, stadse stoerheid en nonchalante levens-genietertjes.

Ebzo

Uniek, eigen ontwerpen en hoge kwaliteit. Dát is kleding van Ebzo, met eigen handen gemaakt. Voor je allerliefste kleintjes van maat 74 tot en met maat 128 óf voor jezelf.

SuzyB

SuzyB is een Rotterdams merk met kinderkamer accessoires en feestartikelen voor kinderen. Het is begonnen met de krijtbordkroon en uitgebreid naar gender reveal pakketten, traktaties en allerlei andere partygoodies. Ken je vast wel, toch?

Manowoods

Manowoods maakt de tofste bedhuisjes, bedden en accesoires voor jou! Voor maatwerk ben je ook aan het juiste adres. Wat begonnen is met één bedhuisje bloeide uit tot veel meer. Naast het eigen merk, kun je bij Manowoods ook terecht voor accesoires en speelgoed van andere merken.

Locatie Little Market

Little Market vindt plaats op de Kleiweg 103A en is op vrijdag 23 november geopend van 12.00 tot 20.00 uur (Sinterklaas komt in de middag langs!) en op zaterdag 24 november van 10.00 tot 17.00 uur. En als je er dan toch in de buurt bent, kun je meteen even langs bij Merkwaardig, De AvondenVer van Hier of Little Department Store. Ook leuk!

Meer weten? Bekijk dan zeker even de website van Little Market. Have fun ladies!