Er is komend weekend weer genoeg leuks te doen in het Rotterdamse! Het is dat wij zelf nog op vakantie zijn, anders had ik het wel geweten…

Rotte Picnic Island – vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 juli

De Rotte, ter hoogte van de Noorderburg en de Crooswijkse bocht, wordt komend weekend in beslag genomen door de tweede editie van Rotte Picnic Island. Dat betekent: een heus pop-up eiland met een overvol cultureel en sportief programma waar ook de kids niet worden vergeten. Zij kunnen hier leren surfen en suppen en meedoen aan een peddelrace over de Rotte. Meer weten? Bekijk hier de website van Rotte Picnic Island.

De Parade – vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 juli

Ben je nog niet bij de Parade geweest? Dit weekend is je laatste kans om het rondreizende theaterfestival in het Museumpark te bezoeken. Voor de kids wordt er iedere middag een Kinderparade georganiseerd met volop voorstellingen en workshops. En oh ja, vergeet de draaimolen niet… Voor meer informatie en het programma kun je terecht op de website van de Parade.

Credits: Erik van 't Hof

Credits: Erik van ’t Hof

North Sea Jazz Kids – zondag 3 juli

In aanloop naar het ‘grote’ North Sea Jazz Festival, wordt op zondag het North Sea Jazz Kids georganiseerd. Kinderen kunnen op deze dag kennismaken met jazz-muziek, voorstellingen bijwonen en workshops volgen. Wil je meer weten? Bekijk hier de website van North Sea Jazz Kids.

Enjoy!