Het weekend staat weer voor de deur! Hebben jullie al plannen gemaakt? Dit mag je niet missen!

Pijnackerplein Bluegrass Festival | vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 juni

Komend weekend staat het Pijnackerplein in het Oude Noorden volledig in het teken van alweer het 6e Bluegrass Festival. Drie dagen lang genieten van bluegrass muziek en optredens van nationale én internationale artiesten. Voor kids is er ook genoeg te doen tijdens dit gratis toegankelijke festival: tekenworkshops volgen, spelletjes doen en lekker ravotten in de speeltuin. Wil je meer informatie over de line-up (met onder andere Tim Knol!) en de openingstijden? Bekijk dan hier de website van het festival.

HIppieval

HippieVal

Op zondag kun je in het Bergse Bos terecht voor HippieVal, hét fashion, lifestyle & music festival. Leuke workshops voor kids, shoppen op de hippiemarkt voor de dames, terwijl de mannen een drankje doen aan de bar; dat is wat HippieVal te bieden heeft. Wil je meer weten over het programma en tickets kopen? Bekijk dan hier de website van Hippieval.

Kid Dynamite Jazz Festival

Zijn jouw kids gek op muziek en dan met name jazz? Neem ze dan mee naar het Deliplein voor het Kid Dynamite Jazz Festival. Naast het bekijken van diverse acts kunnen kids muziekinstrumenten maken, dansen en tekenen. Meer weten? Bekijk hier de website van het festival.

Wat ga jij dit weekend doen?