Het is bijna weer zover: de scholen gaan weer beginnen! Wat was de vakantie leuk, maar wat is het ook fijn dat het ‘gewone’ leven weer gaat beginnen. Kleine uitdaging: de jongens zijn zo hard gegroeid dat het ook meteen nodig is om nieuwe outfits te scoren voor komende herfst en winter. En daarom ben ik maar al te blij dat Little Department Store en Kleine Rotterdammer op woensdagavond 5 september een Back to School shop-event organiseren! Kom je ook?

Little Department Store

Misschien ken je Little Department Store al en zo niet, dan is dit je kans om eens te shoppen bij deze winkel aan de Rotterdamse Kleiweg. Speciaal voor alle drukke moms die ook weleens relax (lees: zonder kids en met hapje en drankje) willen shoppen organiseren Little Department Store en Kleine Rotterdammer dit speciale Back to School shop-event. Little Department Store heeft de mooiste merken in huis, wat dacht je van 1+ in the family, En fant (de laarsjes!), Little Label, Pimsa, Mini Rodini of Lötiekids? En omdat de collectie geschikt is voor kids tussen 0 en 12 jaar, is de kans groot dat er ook iets moois voor jouw kroost tussen hangt.

Kom je ook Back to School shoppen? Je maakt kans op €50,- shoptegoed!

Je bent op woensdagavond 5 september van harte welkom tussen 19.30 en 21.00 uur. We zorgen voor hapjes en drankjes, maken mooie setjes en natuurlijk ga je daarna met een goedgevulde goodiebag naar huis. Je bent niet verplicht om iets te kopen, de avond is geheel vrijblijvend. En nog een mooie bijkomstigheid: je maakt ook nog eens kans op €50,- shoptegoed! Laat wel even via het event op Facebook weten dat we op je kunnen rekenen, dan zorgen wij voor voldoende hapjes van SUE, drankjes van Sajoer én goodiebags.

Tot 5 september, ik heb er zin in!

Little Department Store, Kleiweg 97a, Rotterdam

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren