WOW! Wat vind jij van deze prachtige Norm Collector van Menu Design? Kleine Rotterdammer mag in samenwerking met MisterDesign 1 exemplaar verloten! Word jij de gelukkige winnaar?

Design

Ik heb er iets mee: mooie design spulletjes voor in huis. Terwijl ik hier vroeger helemaal niet om gaf, kan ik nu urenlang rondkijken in winkels en online, op zoek naar mooie items die een waardevolle en langdurige aanvulling zijn op ons interieur. Bijna maandelijks koop ik wel iets. Meestal iets kleins en als er gespaard is (want ja, het is een dure hobby), dan mag ik los op de meubels.

Menu Design

Oke, cut the crab. Want waar het hier allemaal om draait is natuurlijk die prachtige Norm Collector van Menu Design. Deze sieradenhouder is een ontwerp van Norm Architects en waar Menu Design om bekend staat, zie je ook in de Norm Collector terug. De filosofie luidt namelijk “de wereld een beetje beter en minder gecompliceerd maken” en dat is precies wat deze sieradenhouder doet. Bij ons staat ‘ie in de slaapkamer, op de nieuwe ombouw achter ons bed. De mooiste en meest dierbare sieraden hebben er een plekje gekregen. Zo heb ik alles bij de hand en ziet het er nog eens stijlvol uit ook.

Norm Collector

Win jij de Norm Collector?

Wil jij ook zo’n mooie zwarte Norm Collector? Doe dan snel mee met deze give away actie! Wat moet je doen?

# Laat een reactie achter onder dit bericht en vertel waarom jij zou willen winnen.
# Het volgen van MisterDesign op Facebook of Instagram wordt gewaardeerd, maar is geen voorwaarde om kans te maken op deze prijs.

That’s it! Meedoen kan tot en met zondag 26 augustus 2018. De gelukkige winnaar ontvangt maandag 27 augustus persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Wil je meer weten over Menu accessoires? Bekijk dan zeker eens de website van MisterDesign. Good luck!

Laat je een reactie achter onder dit bericht? Dan kan het even duren voordat deze zichtbaar is. Dit is om spam op de website te voorkomen. Dank voor je begrip!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren