Joe, je maakt nu kan op deze mooi Ferm Living Speckle Pot! Word jij de gelukkige winnaar van deze mooie design plantenpot?

De Ferm Living Speckle Pot wil je hebben!

Planten heb je nooit genoeg, nietwaar? Tenminste, wat mij betreft kan ons huis niet vol genoeg staan. Groene vingers waren in eerste instantie nog ver te zoeken, maar gelukkig lukt het me steeds beter om mijn planten lang groen én in leven te houden. En ja, natuurlijk hoort een mooie plant in een mooie (design) pot, dus ik was maar wat blij met de Ferm Living Speckle Pot. En het goede nieuws is dat jij ook kans maakt op zo’n mooi exemplaar van Ferm Living, ontworpen door Trine Andersen. Deze pot is onderdeel van een lijn van organische ontwerpen en heeft een handgemaakte uitstraling. Met een diameter van 18 cm en een hoogte van 19 cm kun je er een kleine of grotere plant in kwijt. De pot is gemaakt van keramiek met een hoogglans afwerking en heeft een ruwe, korrelige textuur. Ideaal voor je interieur!

Hoe maak je kans op deze mooie pot van Ferm Living?

Kans maken op deze mooierd is heel eenvoudig. Laat hieronder in een reactie weten waarom je deze pot wil winnen. Deze win-actie wordt georganiseerd met mijn favoriete designshop MisterDesign, dus het volgen van MisterDesign op Facebook of Instagram wordt gewaardeerd, maar is geen voorwaarde om te winnen. Meedoen kan tot en met donderdag 3 september 2020. De gelukkige winnaar ontvangt uiterlijk 4 september persoonlijk bericht.

Behoor je niet tot de winnaars maar wil je meer weten over Ferm Living en MisterDesign? Bekijk dan ook eens alle Ferm Living accessoires op de website van MisterDesign.

Succes! En laat je een reactie achter onder dit artikel? Deze wordt handmatig goedgekeurd, het kan dus even duren voordat jouw reactie zichtbaar is. Bedankt voor je geduld!