Kennen jullie de Rotterdamse ontwerper Ckoe? Vast wel, want zijn populaire boekjes zijn niet te missen!

Een rondje Rotterdam

Mijn eerste ‘kennismaking’ was met het mooie boekje ‘Een rondje Rotterdam‘. Ik kan me nog goed herinneren dat Ruben destijds drie jaar oud was en dat ik hem vanuit het boekje alles kon vertellen over de bezienswaardigheden van de stad. Niet alleen de Markthal en Centraal Station, maar ook Diergaarde Blijdorp en patat uit een zak. En ja, dat laatste is natuurlijk ook een belangrijk onderdeel van een Rotterdamse opvoeding!

Ideaal kraamcadeau!

Inmiddels is de collectie boekjes uitgebreid en zijn er ook de titels ‘Een rondje Diergaarde Blijdorp‘ en ‘Dwars door Rotterdam‘ bijgekomen. Super leuk om aan iemand te geven die in verwachting is van een Rotterdammertje of wanneer er een baby’tje is geboren!

Super grote vloerpuzzel

Sinds kort is ook een super grote vloerpuzzel aan de collectie toegevoegd. Met een formaat van 90×60 cm met recht een super grote puzzel te noemen, maar omdat de puzzel ‘slechts’ uit 24 stukken bestaat, is deze ook voor de kleintjes onder ons goed te maken. Bij ons thuis viel ‘ie goed in de smaak!

Te koop in Rotterdam!

Zoals te verwachten kun je de toffe items van Ckoe kopen op verschillende Rotterdamse plekken. Hop hop naar de kleine kapitein, Ver van Hier, KEET en Hunnie!

Wil je meer weten over Ckoe? Neem dan een kijkje op de website!