Kleine Rotterdammer en De kleine kapitein. Als je deze namen zo hoort, moet het wel een goede match zijn. En dat is het ook!

Fijn rondkijken

Ik vind mooie boekjes voor Ruben, de echte Kleine Rotterdammer, van groot belang. We zijn er dol op om samen verhaaltjes te lezen en vinden het een feest om lekker door boekjes heen te bladeren en plaatjes te kijken. Fijn dat De kleine kapitein zo’n uitgebreid en mooi assortiment heeft, we komen er altijd graag om even rond te snuffelen.

Verantwoord speelgoed kopen bij De kleine kapitein

Naast boeken verkoopt De kleine kapitein ook nog eens hip en verantwoord speelgoed. Zelf vinden we het houten speelgoed van Brio te gek! Er is altijd wel iéts te vinden waar je hebberig van wordt. Ruben is al een paar jaar helemaal fan van de old school treinbaan. Hij speelt dagelijks met de baan die ooit van zijn vader is geweest en heeft al aardig wat nieuwe spulletjes van De kleine kapitein om zijn baan mee aan te vullen. Ook kleine Boris heeft de treinbaan inmiddels ontdekt en is addicted.

Koffie drinken en spelen bij De kleine kapitein

En heb je zin in een kop koffie of iets lekkers te eten? Ook dan ben je bij hier aan het juiste adres. De winkel heeft namelijk een heuse koffiehoek waar je even fijn kunt neerploffen en waar kinderen lekker kunnen spelen. En goed nieuws: de koffiehoek is pas vernieuwd. Binnenkort maar weer eens langs om er Sinterklaas-inkopen te doen.

De kleine kapitein, Botersloot 173, Rotterdam. En ben je in de buurt? Breng dan ook meteen een bezoek aan andere leuks winkels die je hier in de buurt vindt: Louen, Sajoer, Tante Nel & Lou-La.