De kleine kapitein
Hotspots, Shops

De kleine kapitein

Kleine Rotterdammer en De kleine kapitein. Als je deze namen zo hoort, moet het wel een goede match zijn!

Fijn rondkijken bij De kleine kapitein

Ik vind mooie boekjes voor Ruben, de echte Kleine Rotterdammer, van groot belang. We zijn er dol op om samen verhaaltjes te lezen en vinden het een feest om lekker door boekjes heen te bladeren en plaatjes te kijken. Fijn dat De kleine kapitein zo’n uitgebreid en mooi assortiment heeft, we komen er altijd graag om even rond te snuffelen.

De kleine kapitein

Verantwoord speelgoed

Naast boeken verkoopt De kleine kapitein ook nog eens hip en verantwoord speelgoed. Zelf vinden we het houten speelgoed van Brio te gek! Er is altijd wel iéts te vinden waar je hebberig van wordt. Ruben is sinds een paar maanden helemaal fan van de old school treinbaan. Hij speelt dagelijks met de baan die ooit van zijn vader is geweest en heeft al aardig wat nieuwe spulletjes van De kleine kapitein om zijn baan mee aan te vullen.

De kleine kapitein

Koffie & De kleine kapitein

En heb je zin in een kop koffie of iets lekkers te eten? Ook dan ben je bij hier aan het juiste adres. De winkel heeft namelijk een heuse koffiehoek waar je even fijn kunt neerploffen en waar kinderen lekker kunnen spelen. Need I say more?

De kleine kapitein, Botersloot 173, Rotterdam. Bekijk hier de website. 

Vorig bericht Volgend bericht

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter