Zin om de kerst met kids door te brengen in een Rotterdamse hotspot? Ga dan naar Jamie’s Italian!

Kerst bij Jamie’s Italian

Een tijdje gelden werd ik uitgenodigd om bij Jamie’s Italian in de Markthal het kerstdiner te komen proeven. Nou, daar kon ik heel snel een antwoord op geven: yes, please! Als fan van a)Italiaans eten en b)Jamie Oliver liet ik deze kans natuurlijk niet aan mij voorbij gaan.

En zo togen manlief en ik op een zaterdagavond samen (want: oppas geregeld!) richting het centrum van de stad. Ontvangst met een glaasje prosecco, zalmcrostini’s, Italiaanse nacho’s en antipasti om te delen; mijn avond kon bij voorbaat al niet meer stuk. En het werd nog beter toen het hoofdgerecht werd geserveerd: ik koos voor de paddenstoelenravioli en mijn meneer ging voor de geroosterde kabeljauw. Stuk voor stuk gerechten die én lekker én heel kerstwaardig zijn. Voor het nagerecht kozen we voor de witte chocolade cheesecake en de pannacotta met kersencompote en chocoladeschaafsel. Behoeft geen verdere uitleg, toch?

Kerst bij Jamie's Italian

Kerst bij Jamie's Italian

Kerst bij Jamie's Italian

Aan tafel met kleine kids

Met kleine kids kan het soms best lastig zijn om lang aan tafel te zitten. We hebben er misschien allemaal weleens mee te maken gehad: “Mama, ik hoef niet meer” of “Mama, mag ik van tafel?”. Kan een uitdaging zijn, zeker als je met Kerstmis uiteten gaat en een wat langere zit dan normaal hebt. Fijn om te weten dat er dan restaurants zijn waar je gemakkelijk met kids naartoe kunt en waar het helemaal niet storend is als zij net niet doen wat jij van ze verwacht. Bij Jamie’s Italian zoeken zij de kleine mensjes een viewmaster hun lievelingsmaaltje uit én kunnen ze lekker kleuren als ze daar zin in hebben. Kortom: Kleine Rotterdammer-proof!

Meer weten over de mogelijkheden? Bekijk dan hier de kerstmenu’s van Jamie’s Italian

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren