Toen ik zwanger was van de jongens deed ik niets liever: babykleding kopen! Maar waar moet je zijn als je babykleding wilt kopen in Rotterdam? Kleine Rotterdammer zette de leukste adresjes voor je op een rijtje.

Wil je babykleding kopen in Rotterdam? Hier moet je zeker even langs!

En dit zijn ze hoor: de leukste adresjes om kleding voor pasgeboren Rotterdammertjes te scoren. Succes gegarandeerd!

Little Department Store

De naam van deze toffe winkel zegt het al, bij Little Department Store koop je alles voor kleintjes! En ook al zijn mijn jongens baby-af, ik slaag er nog steeds voor mooie merken en fijne kwaliteit.
Little Department Store, Kleiweg 97a, Rotterdam

Babykleding kopen in Rotterdam

Pomme de Jus

Nog zo’n leuke winkel waar je, als je niet op past, zo je hele maandsalaris brengt: Pomme de Jus! Alles, maar dan ook echt alles, is er leuk. En mooi. Lastig om er met lege handen weer naar buiten te gaan.
Pomme de Jus, Bergse Dorpsstraat 109a, Rotterdam

Little Indians

Voorheen alleen via de webshop te koop, maar nu dus ook in een echte winkel: op de Goudsesingel vind je de mooie winkel van Little Indians. Weer zo eentje waar je erg hebberig van wordt.
Little Indians, Goudsesingel 231a, Rotterdam 

Lou-La

Lou-La is de nieuwste aanwinst van Rotterdam. In het Industriegebouw, ook aan de Goudsesingel, is sinds de zomer deze toffe conceptstore te vinden. En goed nieuws: je shopt er niet alleen voor je kroost, maar ook voor je eigen garderobe kun je hier je slag slaan.
Lou-La, Goudsesingel 208, Rotterdam 

Mingo

Een van de mooiste merken is wat mij betreft wel het Rotterdamse merk Mingo. Mingo staat bekend om fijne basics van een hele mooie kwaliteit. Helaas is er geen fysieke winkel van Mingo, maar wel een webshop waar je de hele collectie kunt shoppen. Ook leuk, toch?

Fotocredits: Annemarie Andriessen & Prisca Visser