Kennen jullie het kledingmerk Mingo al? Vast wel! Wij zijn in ieder geval F A N van dit mooie Rotterdamse merk!

Mingo = Rotterdam

Mingo is opgericht door de Rotterdamse Naomi. Zij kon weinig mooie basics vinden voor kids en miste kleding in de kleur zwart. Met dit idee is Mingo geboren: een mooie collectie kleding van een goede kwaliteit die in Nederland wordt ontworpen en in Portugal wordt gemaakt.

Boris in zijn Mingo outfit

Fijne basics

De (unisex) collectie bestaat uit leggings, harembroekjes, shirtjes, vesten en truien, ondergoed en sjaals in steeds verschillende stoere kleuren. Door de zachte kwaliteit van de stof zit de kleding erg comfortabel, kindjes kunnen hier dus lekker vrij in bewegen en belangrijker nog, goed in spelen! Ook aan de schone slapers is gedacht: bij Mingo kun je ook terecht voor de mooiste pyjama’s en slaapzakken.

Boris en Ruben in Mingo

Pasvorm

Ruben (bijna 4) is lang en smal. Soms is het een uitdaging om een broekje te vinden dat niet meteen van zijn wiebelbillen glijdt. Wat ben ik daarom blij met de leggings van Mingo. De pasvorm is perfect! En ben je toch op zoek naar een wijder model? Dan is het harembroekje een prima uitkomst.

Wat mij betreft mag Mingo nog heel veel mooie collecties uitbrengen. Ik heb al een voorproefje gezien van de nieuwe zomercollectie. Ik kan niet wachten tot deze ook te koop is in de winkel!

Bekijk voor meer informatie de website van Mingo.