Als je een toffe Rotterdamse mom ontmoet die ook nog eens een hele mooie kledinglijn heeft, dan weet je dat het hoogste tijd is voor een nieuw blog-artikel. Et voilà, ken je The Harbour Kids al?

The Harbour Kids: born on a ship, raised by the waves

Zo vanuit de haven van Rotterdam komt Gully de seagull aangevlogen met zijn stoere, comfy en speelse collectie van The Harbour Kids. En je ziet ‘m ook op bijna ieder kledingstuk terug, die zeemeeuw die zo kenmerkend is voor dit mooie merk. Ruben, mijn oudste van 4, vindt de vogel op zijn nieuwe jas helemaal-het-einde. Ik ben meteen verliefd op de mooie kwaliteit van de wintercollectie. Neem de winterjas voor jongens: wat een stoer exemplaar! En je ziet en voelt dat ‘ie met heel veel liefde is ontworpen en gemaakt. Hetzelfde geldt voor de katoenen truien: stoere basics van een hele fijne kwaliteit.

The Harbour Kids jas

The Harbour Kids

The Harbour Kids boys

Rotterdams kledingmerk voor jongens en meiden

Achter The Harbour Kids zit Maud van Beek, Rotterdamse moeder van twee jonge kids. Met de kunstacademie als achtergrond en een man die werkzaam is in de kledingbranche, is een eigen kledingmerk dus een hele logische stap. En met succes, want het Rotterdamse kinderkledingmerk is inmiddels al in meerdere verkooppunten te koop. En voor wie liever thuis wil shoppen is er natuurlijk de webshop. Nieuwsgierig geworden? Hier vind je al het moois van The Harbour Kids!