Wow, wat een jaar voor Kleine Rotterdammer! Een record aantal bezoekers op de website, trots! Er werd aardig wat af gelezen, inspiratie opgedaan en gedeeld. En op basis van de statistieken zijn er echt wel wat hotspots die er in 2018 uit springen. Ik zette ze voor je op een rijtje. Lees je mee?

De leukste kindvriendelijke restaurants van 2018

Lake House Rotterdam

Nog maar net nieuw in het Rotterdamse en meteen populair: Lake House Rotterdam. Niet zo gek ook: gelegen aan het water, in het bos en heul erg mooi. Gaat dat zien als je er nog niet bent geweest!
Lake House Rotterdam, Bergsebosdreef 6, Bergschenhoek (op de rand met Rotterdam)

Juffrouw van Zanten West

Juffrouw van Zanten had al een fijne hang-out in Kralingen, in 2018 kwam daar in West nog een pareltje bij. Hetzelfde mooie concept, heel geschikt voor kids, en lekker biologisch.
Juffrouw van Zanten West, 2e Middellandstraat 27, Rotterdam

JORDYs

Misschien wel de plek waar wij dit jaar het meest zijn geweest: JORDYs in Kralingen. Zo fijn om er op zondagochtend koffie te drinken en vervolgens voor de hele week lekkernijen inslaan.
JORDYs, Vlietlaan 52, Rotterdam

Breakfast in Rotterdam HQ

Nog een relatief nieuw adresje: Breakfast in Rotterdam HQ. Gerund door de lieve meiden achter het populaire Instagram-account Breakfast in Rotterdam, dan moet het wel goed zijn.
Breakfast in Rotterdam HQ, Stadhoudersweg 96D, Rotterdam

Mamamo

Een golden oldie, maar daarom niet minder leuk en juist een vermelding in dit overzichtje waard. Denk aan goede koffie, lekker eten en mooie cadeaus om weg te geven of voor jezelf.
Mamamo, Corsicalaan 35, Rotterdam