Ik vind het altijd weer een feestje als Sinterklaas in het land is. Het doet me echt denken aan vroeger en hoe spannend ik het zelf als kind vond. En ja, ook het shoppen van mooie schoencadeaus hoort erbij!

Rotterdamse schoencadeaus

Onder het mom van support your locals: dit zijn de leukste schoencadeaus met een Rotterdams tintje.

Schoencadeaus Rotterdam#1. Speciaal voor alle meisjes: deze nagellak vind je bij mini-warenhuis Lou-La!
#2. Onze favoriet: de Rotterdamse boekjes van ckoe. De nieuwste versie ‘Dwars door Rotterdam‘ kun je open klappen om er zo met je eigen weg, rails en auto’s een mooi stukje Rotterdam van te maken.
#3. Voor de kleine auto-fans: deze Janod race-auto shop je bij Little Department Store.
#4. Gespot in de webshop van Spelen aan tafel, dit drie-op-een-rij fee spelletje. Leuk voor onderweg!
#5. Hoe leuk zijn deze vogels van het Rotterdamse Brikkon? Pak er wat lego bij, et voilà.
#6. Op ontdekking in de stad, maar dan op papier: het kan met deze turbo grote kleurplaat van Makii.

De populairste schoencadeaus van 2018

Vorige week kreeg ik wat spontane hulp van bol.com bij het kopen van schoencadeaus. Er werd een pakketje op kantoor bezorgd waar de populairste cadeaus van dit moment inzaten. Hoe leuk! Meteen uitgeprobeerd bij mijn boys en ja, de eerste twee cadeaus vielen goed in de smaak. Benieuwd welke cadeaus op dit moment je-van-het zijn? Dit zijn ze!

Schoencadeaus kopen

#1. Voor de kleinste Sinterklaas-fans: deze Duplo set met boerderijdieren is altijd goed! Zat afgelopen weekend bij Boris in zijn schoentje en was een regelrechte hit.
#2. Deze hadden we al in huis, het ZTRINGZ regenboog touw. Een rage op het schoolplein en eindeloos speelplezier gegarandeerd.
#3. Hier zijn mijn jongens nog iets te klein voor, maar gelukkig kon ik iemand anders blij maken met de SmartGames IQ Puzzler Pro.
#4. De slijmtrend zet zich voort! Zie hier dus het Poopsie Slime Surprise Pack.
#5. Het cadeautje dat afgelopen weekend bij Ruben in zijn schoen zat: de Play-Doh 4 kleuren potjes. Altijd fijn, zo’n nieuw voorraadje klei.

Foto credits kop-afbeelding: Jorian Lub