Heb jij dit ook: een kapstok of stoel op je slaapkamer waar de stapel kleding steeds groter op wordt? Daar heeft Brabantia een knap kledingrek op bedacht en jij kunt ‘m nu winnen!

Een berg met kleding

Bij ons in de slaapkamer stond dus zo’n kapstok waar na een drukke dag vaak een gedragen broek, shirt of trui op belandde. De kleding was niet vies en kon makkelijk nog een dagje mee, maar door de kreukels die er een dag later inzaten, werd het toch de wasmand. Zonde! En dus was ik maar al te blij dat ik kledingrek Linn van Brabantia uit mocht proberen. Hij is niet alleen heel mooi, maar ook nog eens handig in gebruik. Ik hang er mijn kleding aan op, bewaar losse spullen in de mand en er is zelfs nog ruimte om er schoenen of een dekentje in op te bergen.

Brabantia Linn

Win jij kledingrek Linn van Brabantia?

Hoe leuk, ik mag dus ook nog eens iemand blij maken met zo’n fijn exemplaar (ter waarde van €129,-)! Wat je hiervoor moet doen? Heel simpel: laat in een reactie onder dit bericht weten waarom je Linn wilt winnen. Dit kan tot en met dinsdag 4 december en op woensdag 5 december ontvangt de gelukkige winnaar persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Are you in? Good luck!

Wasmand-Brabantia-Linn

Deze give-away actie is tot stand gekomen in samenwerking met Brabantia. Wil je meer weten over dit mooie Hollandse merk? Bekijk dan de website van Brabantia

Laat jij een reactie onder dit bericht achter? Het kan even duren voordat het zichtbaar is op de website. Dit is om spam te voorkomen. Dank voor je begrip!

BewarenBewaren