Een tijdje geleden kon je op de blog lezen over het toffe nieuwe Rotterdamse label By Storm. En omdat het écht zo’n leuk merk is, verloten we nu in samenwerking met By Storm een hele gave sweater!

By Storm

De collectie van By Storm bestaat voornamelijk uit stoere basics in mooie kleuren. Ik heb zelf niet zo heel veel met felle kleuren en drukke prints, dus dit merk is voor mij een regelrechte uitkomst. Ruben heeft inmiddels zijn eerste sweater te pakken en ik ben positief verrast over de goede kwaliteit en de zachte stof van de trui.

Hoe doe je mee?

Wil jij zo’n te gekke trui van By Storm winnen? Doe dan mee met deze win-actie en laat in een reactie onder dit bericht weten welke kleur (crème, grijs of zwart) en welke maat (86/92, 98/104, 110/116, 122/128 of 134/140) je zou willen winnen. Kans maken kan tot en met dinsdag 31 januari 2017. De winnaar ontvangt uiterlijk donderdag 2 februari persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de gewonnen prijs is niet inwisselbaar voor geld.

Good luck, see ya later!

Note: laat jij hieronder een reactie achter? Houd er dan rekening mee dat het even kan duren voordat deze zichtbaar is. Om spam te voorkomen, worden alle reacties eerst gemodereerd voordat deze op de website worden geplaatst. Bedankt voor je begrip!