Wie de blog Dutch City Mom volgt, heeft het vast al gezien: eigenaresse Daisy is naast haar blog ook gestart met een eigen kledinglijn, By Storm. Doet ze gewoon even naast haar gezin, haar baan én haar blog!

By Storm

Daisy is zelf moeder van twee jonge kids: Mason en Dex. Daisy liep al jaren met het idee rond om een eigen kledinglijn op te zetten, alleen had ze nog geen concreet idee. Begin 2016 is ze begonnen met het uitwerken van meerdere concepten en zo is By Storm geboren: een mooie, stoere kledinglijn voor jongens én meiden waarbij de inspiratie afkomstig is van haar eigen kleine ‘Storm’.

By Storm

Coole en comfortabele kleding

By Storm heeft zich tot doel gesteld zich te focussen op een coole en comfortabele kledinglijn voor jongens en meiden. De eerste collectie bestaat uit stoere uitwisselbare items die samen het gevoel Rebel Chic weergeven. Rebel Chic; kids die weten wat ze willen, stadse stoerheid en nonchalante levens-genietentjes. De collectie wordt met de hand gemaakt van onder andere organic cotton in een atelier in Rotterdam. By Storm is dan ook een merk met echte Rotterdamse roots. Luxe grijs tinten, zwart en wit voeren de boventoon met af en toe een toffe print.

Fan van By Storm

Wij hebben de eerste By Storm trui inmiddels in ons bezit. En wow, wat een goede kwaliteit! De stof is dik en stevig en de kleuren vind ik erg fijn. Ik kan me zomaar voorstellen dat Ruben en zijn broer in spé echte By Storm klantjes gaan worden!

Benieuwd naar de gehele collectie? Bekijk dan de website van By Storm!