Met de komst van een tweede kindje was het de hoogste tijd om met de kamertjes van de boys aan de gang te gaan. En het Billy Bear Kussen en Billy Bear Muziekmobiel van Ferm Living moést ik gewoon hebben voor de kamer van Ruben.

De kinderkamer van Ruben

Ruben heeft zijn eigen kamertje gehouden, maar we hebben wel al zijn meubeltjes verhuisd naar de kamer van zijn broertje Boris. We hebben daarnaast ook gekozen voor andere kleuren: donkerblauw, geel, zwart, wit en grijs. Wat mij betreft kleuren die met elkaar goed matchen en die ook nog eens passen bij een stoere jongenskamer.

Ferm Living

Ik schreef er al eerder een blog over, over het Deense designmerk Ferm Living. Ik vind dit merk één van de fijnste wat spulletjes voor in huis en de kinderkamers betreft. De ontwerpen zijn mooi en aansprekend en de kwaliteit is, zoals we van Scandinavische merken gewend zijn, erg goed. Kortom: ik ben fan van alles wat Ferm Living ontwerpt. Zo ook van het Billy Bear Kussen en het Billy Bear Muziekmobiel.

Ferm-Living-Billy-Bear

Billy Bear

De Billy Bear collectie bestaat uit meerdere items. Zo heb je dus het kussen en het muziekmobiel, maar er zijn ook nog een wasmand en een wand vlag verkrijgbaar. Niet alleen in de kleur blauw (leuk voor jongens), maar er is ook een roze variant voor meiden verkrijgbaar. De items zijn gemaakt van organisch katoen waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. Het kussen wisselt in de kamer van Ruben steeds van plek. De ene keer vind je’m bij Ruben in bed, de andere keer neemt hij hem mee zijn tipi in. Het muziekmobiel heeft een plekje aan de muur gekregen en gaat steevast elke avond aan wanneer we elkaar welterusten zeggen. Het muziekje is rustig en niet te hard, een perfecte manier om bij te ontspannen en er lekker mee in slaap te vallen.

Ferm-Living-Billy-Bear_5

Ferm-Living-Billy-Bear

Wil je meer weten over Ferm Living of ben je benieuwd welke andere mooie design muziekmobielen er van Ferm Living te koop zijn? Bezoek dan zeker eens de webshop van MisterDesign; wat mij betreft dé webshop voor betaalbaar design.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign