Het is weer bijna zover: the most wonderful time of the year! En met de feestelijke decembermaand in het vooruitzicht ga ik vast bedenken welke cadeaus ik dit jaar zal inslaan voor de jongetjes. En omdat ik zelf nogal een crush heb op mooie spulletjes voor in huis, maakte ik vast een lijstje met de mooiste designcadeaus voor kinderen.

Dit zijn de leukste designcadeaus voor kinderen

Nou, daar gaan we dan: dit is mijn lijstje met de mooiste cadeaus voor de jongens waar ik zelf ook heel blij van word:

Design voor kinderen

#1. Ik kan me nog goed herinneren dat ik zelf klein was en op zolder een tentje had staan om in te spelen. En hoe mooi is dit exemplaar van Ferm Living? Ook verkrijgbaar in de kleuren roze, mint en geel.
#2. Leuk voor aan de muur, deze haken van Muuto. Verkrijgbaar in meerdere maten en werkelijk alle kleuren van de regenboog.
#3. Mijn grootste meneer is dol op vissen. Stiekem kan ik dan ook niet wachten om hem deze Happy Whale van Normann Copenhagen cadeau te doen. Ik twijfel alleen nog over de kleur: wordt het blauw of toch zwart of wit?
#4. Voor alle kindjes met mooie dromen: hoe cool zijn de Snurk dekbedden? Speciaal voor alle astronauten, profvoetballers, prinsessen en zeemeerminnen in spé.
#5. Een mooie lamp maakt de kinderkamer helemaal af. Dit kekke exemplaar is de Unfold hanglamp van Muuto, verkrijgbaar in meer dan 15 kleuren en nog meer goed nieuws: de witte uitneembare semi-transparante diffuser zorgt voor een zachte lichtval en voorkomt inkijk in het scherpe licht. Willen we allemaal voor onze kids, nietwaar?
#6. Deze olifant van Vitra (ontworpen door Charles en Ray Eames) wil je hebben! Wij hebben er eentje op ons kantoor staan, maar in de kinderkamer is staat ‘ ie ook niet mis.
#7. Als ik dit roze lampje van Ferm Living zie, zou ik bijna willen dat ik een dochter had. Dus voor alle meisjes-moeders onder ons: sla uw slag!

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk dan ook zeker eens de website van MisterDesign voor nog meer design voor in de kinderkamer.

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign.