Eén van mijn favoriete bezigheden is toch wel om lekker in huis bezig te zijn met de inrichting en de styling. Vooral voor de twee boys vind ik het leuk om hun kamer zo gezellig mogelijk in te richten. Ik kan dan ook mijn lol op met kindje twee op komst, de herinrichting van de kamertjes en het bij elkaar zoeken van de leukste spulletjes. Op de blog zal ik je daarom vanaf nu steeds wat details en toffe producten van de kinderkamertjes laten zien, te beginnen met dit mooie Seaside Kussen Off White van Ferm Living.

Ferm Living

Ferm Living is één van mijn favoriete merken op het gebied van woonaccessoires. En hoe fijn, er is dus ook een speciale lijn voor kids verkrijgbaar (opgepast, hier word je erg hebberig van…). Ferm Living is van Deense afkomst en in 2005 opgericht door Trine Andersen. Ooit begonnen in de mode, maar nu heeft deze ontwerpster al meer dan 600 ontwerpen op haar naam staan. Wow!   Ferm-Living-Kids-Seaside-kussen

De kleuren zijn bepalend

Beide kamertjes hebben andere kleuren. Wel zo leuk om hier verschil in aan te brengen, toch? Voor de babykamer zijn de kleuren blauw en een klein beetje mint groen key en dat wissel ik af met wit, grijs en zwart. Zoals je ziet vertegenwoordigt dit mooie kussen precies de kleuren die ik voor de babykamer in gedachte had. Yes, we do have a match!

Ferm-Living-Kids-Seadide-kussen

Kussens heb je nooit genoeg!

Zelf vind ik dat je nooit genoeg kussens in huis kunt hebben. Beneden op de bank, maar ook zeker in de kinderkamer mogen ze niet ontbreken. Voor de babykamer shinen ze met een schapenvacht in de rieten stoel die ooit op mijn eigen babykamer stond en wanneer ik zin heb in afwisseling, dan bewaar ik de kussens in een opbergmand.

Ferm-Living-Kids-Seaside-kussen

Kids Seaside kussen

En ja, waarom dit kussen dan één van mijn favorieten is? Ten eerste is de kwaliteit van Ferm Living erg goed. Dit kussen is daarnaast gemaakt van biologisch katoen en als moeder probeer ik toch wel steeds meer duurzaam bezig te zijn, zeker wanneer het om mijn kinderen gaat. Door de vulling van veren en dons is het kussen ook nog eens erg comfortabel om tegenaan te leunen en als de hoes vies wordt, dan was je ‘m in de wasmachine zo weer schoon. Ook niet onbelangrijk: ik vind de maritieme print op het kussen erg tof en de kleuren passen precies bij de kamer van de baby. Ideaal toch?

Wil je meer weten over Ferm Living of over design sierkussens? Bekijk dan zeker eens de website van MisterDesign voor meer informatie en nog meer te gekke items voor je interieur.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign