Wat krijg je als je Kinderfeets en het Rotterdamse Makii bij elkaar zet? Twee toffe houten Dutch design loopfietsen met creatieve prints waarvan er één steeds opnieuw kan worden ingekleurd en de ander kan worden omgebouwd van drie- naar tweewieler. Kinderen leren er supergoed de balans op vinden waardoor de overstap naar een echte fiets met trappers, zonder de vervelende zijwieltjes kan. Nou, dat klinkt mij als muziek in de oren!

Weg met zijwieltjes

Een loopfiets is de beste basis om goed en snel te leren fietsen. Je kind leert er mee in balans te komen en schakelt daarna heel gemakkelijk en zonder angst om te vallen over op een gewone fiets zonder zijwieltjes. De voetsteuntjes die de Kinderfeets zo uniek maken zorgen voor een nog makkelijkere overstap naar een ‘echte’ fiets. Zijwieltjes stellen het echte fietsen eigenlijk alleen maar uit. Het is daarnaast stukken minder cool, het gaat langzaam en je bent niet zo wendbaar. Een peuter op een Kinderfeets ervaart een grote zelfstandigheid en zal vol zelfvertrouwen iedere gelegenheid aangrijpen om zelf te ‘feetsen’. Tochtjes naar de supermarkt en de peuterspeelzaal worden zo een feest!

Twee designs

De Kinderfeest x Makii serie bestaat uit twee modellen. Allebei even leuk en voorzien van de bekende turbo Makii illustraties:

Kinderfeets Makii Classic

Deze loopfiets is geïnspireerd op de Nederlandse omafiets. Door de lage instap is dit model geschikt voor kindjes vanaf 2 jaar tot 5 jaar. Met z’n stoere dikke banden en print in krijtverf is dit het ultieme model om zowel je kunstenaars- als je fiets skills te ontwikkelen. Met de bijgeleverde krijtjes kan je je feets keer op keer een nieuw design geven. Prijs € 109,-.

Kinderfeets zwart

Kinderfeets Makii Tiny Tot

De Tiny Tot is een 2-in-1 design en ontwikkeld voor de allerkleinste fietsers van 12 tot 24 maanden. De Tiny Tot is een driewieler met opvallende witte spaakwielen die je gemakkelijk ombouwt tot een miniloopfiets op twee wielen. De fiets is voorzien van vrolijke Makii figuren in de kleuren geel, groen, rood grijs en zwart. Prijs: € 85,-.

Kinderfeets Tot

Duurzame fietsen

Wist je dat de fietsen ook nog eens heel duurzaam zijn? Voor elk verkochte Kinderfeets wordt er namelijk een boom geplant door stichting Trees for the Future. Fijn!

Benieuwd geworden naar deze toffe fietsen? Stuur dan een e-mail naar info@speelplus.nl.