Niets werkt beter dan een fijn bureau om aan te zitten, nietwaar? En omdat het oog ook wat wil, kies ik maar wat graag voor een heus design bureau.

ZZP’en aan een design bureau

Wie mij een beetje kent, weet misschien wel dat ik freelancer ben. Vaak werk ik vanuit mijn eigen office in het centrum van Rotterdam, maar natuurlijk komt het ook nog weleens voor dat ik thuis aan de slag ga. Op dit moment is ons kantoortje op zolder een grote vergaarbak. Oud ledikant van Boris, de voorraad luiers en wasgoed: alles is er. En ja, er staat ook dus ook een bureau, maar wat mij betreft is het hoogste tijd om het kantoor te pimpen tot een fijne werkplek, inclusief design bureau. Dat zzp’t vast erg lekker…

De favorieten van dit moment

En als ik dan toch mag kiezen, dan zijn dit de leukste design bureaus van dit moment.

Welk bureau vind jij het leukst? Om je een beeld te geven: de bureaus met nummer 1 en 4 zijn van het designmerk Ethnicraft. De mooierds met nummer 2 en 3 zijn van designmerk HAY en design bureau nummer 5 is van Asplund. Mijn favoriet is bureau nummer 3, het HAY CPH 190 Bureau. Ik vind niet alleen de kleur heel mooi, ook de vorm spreekt me aan. Ook mooi meegenomen: het omhooggevouwen tafelblad, waar je gemakkelijk een boek of to-do list tegenaan kunt zetten. Ik zie dit fijne exemplaar, ontworpen door Ronan & Erwan Bouroullec, al helemaal voor me in ons kantoortje.

Design bureau voor kids

Mijn jongens zijn nu nog te klein voor een echt bureau, huiswerk hebben ze immers nog niet, maar toch heb ik wel vast een heel fijn bureau voor ze gespot.

Ferm Living Little Architect

Wat vind jij van het Ferm Living Little Architect Bureau, ontworpen door Trine Andersen? Huiswerk of niet, hier kan ik best een plaatsje voor vrijmaken.

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign.