Ik kwam In The Pudding Club tegen tijdens het 100% Mama Event, afgelopen november in Rotterdam. Een maandelijkse zwangerschapsbox voor iedere leuke, verwarrende, energieke, slopende, blije, spannende, bijzondere en pittige zwangerschap. Dat klonk veelbelovend (en herkenbaar) en dus wilde ik er, als echte zwangere, natuurlijk veel meer over weten. 

De zwangerschapsbox van In The Pudding Club

In The Pudding Club biedt zwangere vrouwen elke maand van de zwangerschap een speciale box die precies is afgestemd op dat moment. Als zwangere vrouw krijg je geregeld te maken met extra kilo’s, irritante hormonen en nachtelijke levensvragen. De makers van de box snappen dit maar al te goed en voorzien de box daarom van producten en advies die jij in die maand dan net heel goed kunt gebruiken. Elke box bevat 5 producten waar je als mom-to-be écht iets aan hebt en daarnaast zijn er steevast vijf advieskaarten bijgesloten (opgesteld door experts) die je meteen kunt toepassen. Kijk, en daar word ik als zwangere nou blij van.

In The Pudding Club

Sparkling X-MAS Edition – dé zwanger kerstbox

Ik mocht van In The Pudding Club de speciale kersteditie uitproberen. Met een drukke maand met weinig slaap achter de rug, klonk dit me echt als muziek in de oren. En hoe blij was ik dan ook toen de box bij ons thuis bezorgd werd. Mooi verpakt en maar liefst drie cadeautjes die ik écht leuk vind. Ook deze box bevatte de nodige advieskaarten, fijn fijn fijn! Ik vind het jammer dat mijn zwangerschap al weer bijna voorbij is, anders had ik het wel geweten…

In The Pudding Club

In The Pudding Club

Wil jij meer weten over de zwangerschapsbox? Bekijk dan hier de website van In The Pudding Club. Tip: je kunt de box natuurlijk ook cadeau doen aan een zwangere vriendin.