Nu het aftellen écht volop aan de gang is (zoontje twee is nu wel heel binnenkort een feit), vragen steeds meer mensen in mijn omgeving of we nog wensen hebben wat kraamcadeaus betreft. Om eerlijk te zijn vind ik dit een lastige vraag. We hebben immers nog veel spullen van Ruben over die gemakkelijk een tweede ronde meegaan. Maar hé, een beetje wegdromen en speuren op internet mag best, toch? En daarom zette ik wat mooie kraamcadeaus op een rijtje. 

De mooiste kraamcadeaus

En dit zijn ze dan, de leukste cadeaus om tijdens de kraamtijd te krijgen:

1. Handig en leuk voor de babykamer: een Funkybox voor de billendoekjes. Je koopt ‘m in verschillende kleuren bij Prenatal.

2. Posters in lichte kleuren mét dieren zijn altijd goed. Ik vind deze van Psikhouvanjou een echte mooierd.

3. Hydrofiele doeken kun je nooit genoeg hebben, toch? Dit XXL exemplaar met vosjes shop je bij Hema.

4. Ruben is fan van de giraf! Grote kans dat deze bijtring van Sofie de Giraffe ook goed bij zijn broertje in de smaak valt.

5. Wij hebben thuis allemaal onze eigen gepersonaliseerde beker van Design Letters. En ja, voor Baby 2 moet er natuurlijk ook eentje komen! Je koopt deze melamine exemplaren bij two little dots.

6. Een rammelaar is altijd fijn, zeker voor de allerkleinsten. Wat vind je van dit schattige konijntje?

7. Echt leren eten doe je natuurlijk met kinderbestek. Dit mooie setje is van Eef Lillemor en verkrijgbaar via Psikhouvanjou.