Als blogger krijg je soms pakketjes thuis gestuurd. Pakketjes van bedrijven die hopen dat je vervolgens iets positiefs over ze schrijft. Een tijdje geleden ontving ik een pakket van Loverock. Ik kende dit Rotterdamse merk nog niet, maar oh! Wat ben ik blij met deze fijne spulletjes!

Loverock

Loverock

Voor diegenen die Loverock ook nog niet kennen: Loverock is dé natuurlijke huidverzorging van Rotterdamse bodem voor kinderen vanaf 1 jaar. De producten zijn vrij van onder andere synthetische stoffen, parabenen, siliconen en kleurstoffen. De natuurlijke ingrediënten die je wel terugvindt in het product, zorgen ervoor dat de huid van je kindje de extra bescherming krijgt die het verdient. En daarnaast klinken de namen ‘Rock the bubbles’ en ‘Love fresh hair’ ook nog eens super leuk, toch?

De echte Kleine Rotterdammer is inmiddels 1 jaar oud en dus mocht ik de producten op hem proberen. En ja, de test is geslaagd! De crème voor zijn gezichtje beviel erg goed en verminderde de droogheid van zijn huidje. De bodylotion en het badschuim vond ik daarnaast ook erg fijn om zelf te gebruiken. De producten ruiken erg lekker en je merkt echt dat je een goed product in huis hebt. Kortom: Loverock heeft er twee fans bij!

Klik hier voor meer informatie over Loverock en de webshop. 
In Rotterdam is Loverock verkrijgbaar bij Apotheek Hillegersberg en bij Puur van Alles.