Heb jij dat ook weleens: dat je het liefste speelgoed voor je baby wilt kopen dat a) bijdraagt aan de ontwikkeling van je kindje en b) ook nog eens past bij je interieur? In dat geval is het de hoogste tijd om eens kennis te maken met Rotterdams nieuwste webshop ’two little dots’. 

two little dots

De webshop is het idee van de Rotterdamse Larissa, zelf moeder van dochtertje Hannah en in verwachting van de tweede. Larissa: “Ik heb zoveel miskopen gedaan tijdens mijn eerste zwangerschap. Dan heb ik het niet eens over de vele nutteloze kraamcadeaus die ik in het verleden heb gegeven. Bijvoorbeeld een treintje waarmee het kindje pas vanaf 3 jaar mee kon spelen. Een leuk cadeau, maar de ouders moesten het wel drie jaar lang opslaan op zolder. Hier heb ik van geleerd en dit heeft mij aan het denken gezet. Ik realiseerde mij dat er weinig speelgoed webwinkels zijn die zich richten op baby’s. Om deze reden heb ik ’two little dots’ opgericht. Een webwinkel met design speelgoed voor baby’s tot en met 18 maanden. Wij helpen de ouder verantwoord speelgoed te kiezen zonder concessies te doen op design. En nee, je vindt bij ons geen geluiden-disco en plastic rommel speelgoed.”

Two little dots

Mooie merken bij two little dots

En dat de webshop geen rommel verkoopt blijkt wel uit de merken die je er kunt vinden. Wat dacht je van Fabelab, Craffox, Umbilical, The wandering workshop, Esthex, Design Letters, &me, Goodnight light, Oli & Carol, Wee gallery en Rock and Pebbles? Stuk voor stuk mooie merken met gave items geschikt voor kindjes tot en met 18 maanden oud.

Op het verlanglijstje

Wij hebben het eerste cadeautje van deze mooie webshop gekregen en ik ben er echt heel blij mij. Ik heb zo’n vermoeden dat two little dots hoog in het verlanglijstjes komt te staan voor de nieuwe Kleine Rotterdammer.

Wil je meer weten over two little dots? Bekijk dan hier de website!