Een tijdje geleden werd ik getipt op een nieuwe toffe Rotterdamse webshop: Hoeked. En wat ik zag vond ik zo gaaf, daar moést gewoon iets over op Kleine Rotterdammer staan.

Bij deze dus: alle aandacht voor Hoeked! Hoeked is een initiatief van Nynke en Vincent, een Rotterdams stel met twee kleine kinderen. Zij wilden in hun eigen woning een werkplek creëren en hadden hiervoor de ruimte onder de trap in gedachte. Met kleine kinderen is het fijn om in de woonkamer te werken, zodat ook de kids nog in de gaten kunnen worden gehouden. Er was alleen één maar: de ruimte onder de trap was slechts 90 centimeter breed en het aanbod in bureaus was erg mager. Dat kon beter, vonden Nynke en Vincent, en zo is Hoeked ontstaan: dé webshop voor het creëren van de mooiste werkplek in de huiskamer, in een werkkamer of in een kinderkamer.

Hoeked

Thuis aan het werk met Hoeked

Steeds meer mensen werken tegenwoordig thuis. Als freelancer vind ik het zelf ook prettig om af en toe thuis aan de slag te gaan. En hoe fijn is het dan om een mooie en inspirerende werkplek te hebben? Ik heb het dan niet alleen over de bureaus, maar ook over de mooie accessoires die je erbij kunt aanschaffen. Wat dacht je van toffe pennenbakjes, notebooks en briefhouders?

Hoeked voor kids

Ook voor kinderen heeft deze webshop je genoeg te bieden. Ik vind zelf het Slideart bureau (foto hierboven) te gek voor de kamer van Ruben, de echte Kleine Rotterdammer. Dit bureau is op twee hoogtes in te schuiven en groeit op die manier mee met je kindje. Ideaal!

Hoeked

En wat vinden jullie van de foto hieronder? Het krukje ‘xstool’ is van het Rotterdamse Rafa. Hoe bijzonder!

Hoeked

Wil je meer weten? Bekijk hier de website!

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Hoeked. 
Fotocredits: Hoeked