Kinderstoelen: je hebt ze in allerlei soorten en maten. Zelf heb ik een oogje op de exemplaren van Vitra. Wat zijn ze mooi, sterk en praktisch!

Een fijne kinderstoel is een must

Ik kan me na een drukke werkdag soms best irriteren aan de rommel in huis. Echt, dat kinderen zoveel ‘zooi’ kunnen maken, ik had het niet verwacht. Als ze eenmaal op bed liggen ruim ik het liefst alles meteen op. Speelgoed in de opbergmanden en alle meubels weer op hun plek. Natuurlijk moeten kinderen lekker kunnen spelen en rommel kunnen maken, maar een opgeruimd huis met mooie spullen geeft mij zelf nou net iets meer rust. En dus is een fijne stoel voor Ruben voor ons allebei een must. Hij kan er lekker op zitten en veilig mee spelen, en ik vind het fijn dat de stoel er ook nog eens mooi uitziet en matcht met de rest van de spullen in huis. Tussen al dat speelgoed wil het oog ook nog wat, toch?

Kinderstoelen van Vitra

Zelf heb ik een crush op de Panton Junior kinderstoel van Vitra, de kleine uitvoering van de Panton Chair. Kijk alleen al naar de kleurtjes die je op de foto hierboven ziet, gaaf toch? Naast deze kleuren is de stoel, ontworpen door de Deense ontwerper  Verner Panton, ook verkrijgbaar in de kleuren rood, dark lime en mandarijn. Ook vind ik de Elephant kinderstoel van Vitra een echte erecatcher voor in huis. Net als de Panton verkrijgbaar in meerdere kleuren, dus voor ieder wat wils.

Nog meer inspiratie?

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie voor mooie design kinderstoelen voor in je interieur? Bekijk dan ook zeker even de website van MisterDesign. Hier vind je, naast de stoelen van Vitra, ook fijne kinderstoelen van Hay, Kartell en Ferm Living.

Happy shopping!

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren