Jaja, dit is er weer eentje in de categorie ’te leuk om niet te hebben’. Als groot fan van het fenomeen ‘opbergmand’ mag de Ferm Living Half Moon Mand niet ontbreken bij ons thuis. 

Fan van Ferm Living

Als je Kleine Rotterdammer vaker bezoekt, heb je vast gezien dat de details van de kinderkamers steeds meer aan bod komen. En als blogger voor MisterDesign bof ik maar dat ik regelmatig mooie items mag reviewen. Het is geen toeval dat je producten van Ferm Living vaak voorbij ziet komen, want wat is dit een fijn en mooi Deens merk! Opgericht door ontwerper Trine Andersen en inmiddels wereldwijd een hit. Wij hebben er al heel wat spulletjes van in huis en sinds kort dus ook de Half Moon Mand.

Opruimen maar!

Met een tweede kindje in huis neemt ook de hoeveelheid speelgoed en wasgoed enorm toe. Ik ben allergisch voor rondslingerend spul en ruim aan het einde van de dag het liefst alles netjes op. “Waarom?” zul je je misschien afvragen, want een dag later is het steevast weer een zooi. I know, maar een opgeruimd huis geeft mijzelf ook een opgeruimd gevoel.

Ferm Living Half Moon Mand

Opbergmanden

En ja, dan is het natuurlijk erg fijn dat er mooie opbergmanden bestaan. In bijna elk vertrek in ons huis is er wel een opbergmand te vinden. In de kamers van de boys voor de was of kussens en in de huiskamer voor al het speelgoed. De Half Moon Mand is onze laatste aanwinst en dit mooie exemplaar is net weer even anders. De mand is een slag lager dan de manden die we al hebben en de leren handvaten geven de mand net iets extra’s. Daarnaast is de print voor mij en Ruben the perfect match. Hij dol op maantjes, ik op zwart-wit. Need I say more?

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign. Wil je weten welke design opbergmanden MisterDesign nog meer verkoopt? Bekijk dan zeker even de website!