Broodtrommelliefde: iets extra’s tijdens de lunch

Een tijdje geleden kwam ik in contact met Broodtrommelliefde. En van de naam alleen al werd ik erg blij!

Broodtrommelliefde: een hart onder de riem

Broodtrommelliefde is een initiatief van de Rotterdamse Anouk. Zij begon ooit met het meegeven van briefjes in de broodtrommel van haar dochter. Zij werd gepest op school omdat zij door haar astma en eczeem ‘anders’ at dan de andere kinderen. De briefjes van Anouk waren bedoeld om haar een hart onder de riem te steken en dit werkte. De onzekerheid van haar dochter werd minder en zij vond het zelfs weer leuk om op school over te blijven. Wow!

Broodtrommelliefde

Verrassing!

Broodtrommelliefde bestaat uit verschillende gelamineerde en gecoate kaartjes. Hierdoor kunnen ze tegen een stootje én kun je ze meerdere keren gebruiken. Daarnaast zijn ze mooi vormgegeven in gave kleuren. Alle kaartjes zijn voorzien van een pakkende tekst of een weetje gericht op kinderen. Hoe leuk is het om ‘s ochtends zo’n kaartje in de broodtrommel van je kindje te doen! En heb je zelf inspiratie voor een leuk kaartje? De set bevat 6 blanco kaartjes waar je je eigen tekst op kwijt kunt.

Je kunt Broodtrommelliefde bij steeds meer Rotterdamse hotspots verkrijgen, onder andere bij Klein Beginnen en Ver van Hier.

Meer info? Klik dan hier voor de website van Broodtrommelliefde.

Vorig bericht Volgend bericht

3 Reacties

  • Antwoord Maak kans op een set van Broodtrommelliefde! | Kleine Rotterdammer 18 april 2015 at 15:13

    […] Broodtrommelliefde: het woord alleen al klinkt geweldig! En dat is het idee erachter ook: je kindje in zijn of haar broodtrommel een kaartje meegeven met een pakkende tekst. Een extra moment van aandacht wanneer je als drukke mama net even niet in de buurt kunt zijn. […]

  • Antwoord Maak kans op een set kaartjes van Broodtrommelliefde! 26 november 2015 at 21:16

    […] hebt op de blog al eerder kunnen lezen over de mooie en bijzondere kaartjes van Broodtrommelliefde. De kaartjes zijn bedoeld om te verstoppen in de broodtrommel van je kids, zodat je ze op een […]

  • Antwoord Rijschool Rotterdam 2 oktober 2016 at 17:56

    Haha! Mijn vrouw stopt deze wel eens bij mij in de broodtrommel. Als ik dan tijdens mijn lunchpauze lees wat ze er soms opschrijft is me dag weer goed!

  • Laat een reactie achter