Een tijdje geleden was ik bij Keet in Rotterdam en zag ik daar mooie spulletjes van Potpori. Daar moest een blog over geschreven worden!

Van zoektocht tot webshop
Potpori is opgericht door de Rotterdamse mama Elvan. Om meer thuis bij haar dochter te kunnen zijn, is zij haar eigen webshop begonnen. Elvan was op zoek naar een mooie kilim (een handgeweven tapijt van Oosterse oorsprong) voor in huis maar kon eigenlijk niets vinden tegen een redelijke prijs. Ze besloot daarom in Turkije bij de bron op zoek te gaan et voilà, de webshop was een feit!

Potpori
Potpori: meer dan alleen kilims
Het assortiment is inmiddels een stuk uitgebreider. Naast kilims kun je bij Potpori ook terecht voor de mooiste aardewerk borden en schalen, wanddecoratie, hammamdoeken, kussens en accessoires. Alle spullen zijn afkomstig uit Turkije en worden geselecteerd op authenticiteit en vakmanschap. Het aardewerk en de kilims zijn bijvoorbeeld allemaal met de hand gemaakt, beschilderd en geverfd.

Er is meer op komst!
De collectie van Potpori wordt de komende tijd nog veel meer uitgebreid. Wil je alle mooie spulletjes in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan Keet. Op de website van Potpori tref je het gehele assortiment aan.

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Potpori.