Carrabas

Op zoek naar mooi en duurzaam speelgoed? Ga naar Carrabas aan de Rotterdamse Straatweg!

Carrabas is in 2006 opgericht door Miranda en Liesbet. Als collega’s waren zij met een teamuitje mee naar de Parade en daar ontstond het idee om een speelgoedwinkel te beginnen. De dames hebben het er niet bij laten zitten en zijn daarna heel snel gestart met hun eigen paradijs: Carrabas.

Carrabas

Wat een ruimte en wat een speelgoed!
Inmiddels zijn we bijna 10 jaar verder en is Carrabas ruim 300m2 groot. Wat een ruimte! Dit verwacht je niet als je het pand buiten voorbij loopt. En ja, door de ruimte is er natuurlijk ook mega veel speelgoed te koop voor kids in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.

Carrabas

Gevarieerd aanbod
Bij Carrabas tref je veel verschillende merken speelgoed aan: HABA, Djeco, Brio, Corolle, Sylvanian families, Schleich, Souza for Kids, 999Games, Kapla, Le Toy Van, Jellycat, Playmais, Papo, Terra Kids, Lilliputiens, Baghera, Wheelybug, Siku, Puky, Topmodel, My style princess en nog veel meer! En ben je naar iets specifieks op zoek? De dames van Carrabas weten precies wat voor de ontwikkeling van het kind op een bepaalde leeftijd geschikt is. En mocht je er desondanks toch niet uitkomen, dan kun je ook gewoon een boek of een cadeaubon aanschaffen.

Wil je meer weten over Carrabas? Bekijk dan hier de website.